20 Şubat 2012 Pazartesi

Tek Bir Bira

Hepinize günaydınnn :) Amanda ne kadar güzel bir pazartesi :) İşimizin başına geldik. Çalışmaya başladık. Ne kadar.. Ne kadarrr mesudum bilemezsiniz!! Yok kuzumm sendromda neymiş :) Tamam tamam polyanna rolü bana pek oturmadı. Hele ki kısacık ve azıcık gelen tek günlük tatilden sonra hiçte iyimser tarafından bakamayacağım. Sabah isyankarlığımı hoş gör okuyucu! Hafta başı işleri toparlamaktan daha henüz bir yudum kahve içmiş değilim!! Ama benim bu pazartesi sendromum öğlene kadar sürüyor :) Yine bir nebze iyiyim yani :) Tek günüm vardı. Bu tek günde bolca uyumak, kahvaltı keyfi yapmak, bütün evi temizlemek, çamaşır yıkamak - asmak - ütülemek, Yemek yapmak, biraz olsun dışarı çıkıp hava almak gibi planlarım vardı. Evet evet bir tek pazar günüm vardı bunları yapmak için :) Hiiççç de gülme okur çünkü bunların hepsini ve daha fazlasını yaptım. 
Cumartesi 6 sıralarında alışveriş yapıp eve geldik eşimle. 3-4 tanede bira aldık. Dedik yemekten önce içeriz. Salonda klima çalıyor. baya bir sıcak olmuştu. Ben bir şişe birayı bir güzel içtim. Anammm nolii yaa bana derken baktım benim gözler kaymaya başladı. Bilimsel bir açıklama istersen sayın okur, Bir birayla bütün haftanın yorgunluğu bu belirtiler eşliğinde çıkmaktaydı. Ben kaykıla kaykıla bir güzel oturduğum yerden yatış pozisyonuna geçerek uyumuşum. Gözümü bir açtım saat 9 olmuş :) Hay allah yaa gitti cumartesi akşamı dur ben yemek hazırlayım diyorum ama kolumu kaldıracak halim yok. Eşimde yok yaa boşver bu saatten sonra uğraşma falan diyor. Bende yapacağımdan değilde işte formalite icabı yok yok canım sen acıkırsın şimdi ben hazırlayım bir şeyler diyorum ama tek gözüm kapalı öbür gözümün de ucuyla bakabiliyorken hiç inandırıcı değilim biliyorum :) Neyse yaparsındı yapmazsındı derken "bak" dedim. "Eğer yarın bir bira içtin sızdın beni aç bıraktın diye dalga geçersen yarın karışmam. Ben sana kırk kere sordum hazırlayım mı diye ahanda bütün evin eşyaları şahit istemiyorsun.(Buraya + parantez açıyorum ki "yapacak olan kadın 40 kere sormaz kalkar yapar" racon böyle biliyoruz ama insaf bütün haftanın yorgunluğu çıkıyor yani) Benden günah gitti." dedim zaten dememle tekrar uykuya dalmam bir olmuş. Hahahaha :) Pazar sabahı da saat 6 da dıpçık gibi (zımba gibi - bomba gibi) Gözlerimi açı verdim :) O saatte uyanınca bana temizlikmi koyarrr , çamaşırmı ütümü alllah aşkına :) Saat ikiye doğru bütün işler bitmiş, kahvaltı ve gazete keyfi yapılmış güneşli bir İzmir pazarında gezmek için hazırdık. Yaa sayın okur bir bira nelere kadir oldu :)

5 yorum:

  1. Ben haftaya yorgun başlayanlardanım :S Ne yapıyorsun pazarları diye sor liste yapsam inanamazsın. Pazartesi bana Cuma kadar zor gelir hepsanki 1 hafta çalışmış pestili çıkmış gibi, akşam eve gider gitmez devriliyorum sonuç olarak :D demişken mesai bitmesine ne kadar kaldı yaaaa? :(((

    YanıtlaSil
  2. çok güldüm ,harika bir yazı...sevgiler

    YanıtlaSil
  3. pazartesileri seviyorum ben. en azindan rejime baslama gunu hevesli bir gun....carsambalari sevmem :) rejimin bozulmaya baslama gunu...cuma cumartesi pazar ise oburluk ust safhada ....

    YanıtlaSil
  4. bence işe yaramış o bira:D akşam bolca dinlenip pazar da erkenden bitirmişsin işleri daha ne olsun;)

    YanıtlaSil
  5. Hehehe yorgunluktan baygın düşmüşsün kuzum ama iyi de olmuş Pazar gününü full yaşamışsın ben haftaiçi gece gündüz modunda olunca haftasonu bitkiselde oluyorum :/ temizlik hak getire tabi, gezmek bile gelmiyor içimden :/ Pazar gününe her şeyi sığdırabilmiş olmana çok sevindim tatlım :)

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...