2 Şubat 2012 Perşembe

Kar Gören Masum Köylü

Hahahahaaaaa evet evet Kar Gören Masum Köylü BEN oluyorum :)
Allahım aklımı kaçırıyordum resmen :) yapmadığım şebeklik kalmadı :) Bu nasıl bir mutluluk bu nasıl bir eğlence... günlerdir televizyonda haberlerde izliyoruz. Türkiye karlar altında bizim İzmir günlük güneşlik! tamam hava soğuk ama güneşimiz hep tepemizde bizi hiç yalnız bırakmıyordu. Bugün sabah uyanınca baktık güneş yok. Eşimm amann karaca valla bugün yağmurlu yandık dedi :) Bizim izmirin yağmuru rüzgarla birleşince dadından yenmiyor vallaa ondan yani :) Sonra ben kalktım mutfağa gittim çay suyu koymaya. Mutfağın perdesini hafiften bir aralamıştım ki.. Bastım çığlığı KAAARRRRR YAĞYOOOOOO AŞGIM KOŞŞŞ :) O an kayış koptu zaten bende hahaha :) vurduk kendimizi yollara. Güya işe geldik ama hak getire saat 11 oldu biz hala karların içinde debeleniyoruz :) Şu an dışarıda kar kalınlığı 3 santimetre inanabiliyor musunuz 3 cm :) Şaka gibi dimi üç santim karla çılgınlar gibi eğlendik napalım canım olduğu kadarıyla elimizden gelen bu ki küçükken İzmire kar yağmıyor diye buz dolabının buzluk kısmında kar tutardı bazen herkes evinden o karları poşete doldurur getirirdi kar diye onlarla oynardık mahallede :) Yaa valla en mükemmel doğa olayı işte KAR kimine dert kimine neşe oluyor keşke her yere İzmir gibi tadımlık yağsa da günlerdir televizyonda izlediğimiz çileler yaşanmasa... Nese hadi ben kaçar şu karlar erimeden iyice keyfini çıkartayım ;)

5 yorum:

  1. Canım hadi gözünüz aydın. Bende İstanbul kar altında diyor herkes bir yerde kar topu oynuyor fakat benim bulunduğum yerde kar hemen eriyordu. Ne zaman sıkı bir kar yağdı bende aynen senin gibi çılgınlar oynadım karla :)

    YanıtlaSil
  2. hahhah sen nasıl tadını çıkarmışsın, ben bi iş için çıktım ama arabaların üstündeki karları toplayıp boşluğa fırlattım sadece :))
    acaba bir daha ne zaman yağar :))

    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. İstanbulda beni biraz fazla yorsada kar ı seviyorum:)

    YanıtlaSil
  4. :) gözünüz aydınnnn şuan burada karın cılesı basladı her yer camur:((((

    YanıtlaSil
  5. :)) Kar böylebirşey işte,beyaz büyü! Sihirtozu

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...