8 Şubat 2012 Çarşamba

Boutique Accessories

Evet arkadaşlar geçtiğimiz günlerde Boutique Accessories'ın sahibi sevgili arkadaşımın yanına uğramıştım.
Tamamen özlem gidermek biraz sohbet biraz muhabbet için :) Tabikisi böylesi bir yerden eli boş çıkmak pekte mümkün olmuyor bir kez daha anladım :) Bir biriden mükemmel takıların arasında kendimi kaybetmişken bir kolye, bir küpe ve bir yüzükle kendimi tatmin etmiş oldum :) Altın rengi ve yeşili her zaman birbirini yakıştırmışken bu kolyeyi es geçemezdim. Geçmedim de zaten. Yeşil zincirler aynı zamanda altın yaldızlı pırıltılara sahip. Bir çok kıyafetle rahatlıkla kombine edebildiğim bu kolye favorilerim arasındaki yerini aldı. Gerçi Boutique Accessories daki bütün ürünler favori olmaya aday ama dükkanı komple alacak param yok :) En güzeli yavaş yavaş azar azar kimselere sezdirmeden Boutique Accessories 'ı fethetmek :)
Bu kolye ile kullanabileceğim gibi bir çok kolyeyle kombine edebileceğim çok şık ve çok kullanışlı küpelerim ise içi tamamen dolu olduğu için zengin duruyor. ve yine küpelerim tabikisi altın rengi...
Eğer sizde Boutique Accessories ürünlerini merak ediyor ve görmek istiyorsanız tabiki sadece benim aldıklarımı değil neredeyse bütün mağazadaki ürünleri :) Blogumun sağ tarafındaki Boutique Accessories logosuna tıklaya bilirsiniz. Böylece Boutique Accessories Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 





4 yorum:

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...