20 Şubat 2012 Pazartesi

Bir Adım Yükseğe...

Ne zamandır şık topuklu bir çizme istiyordum. Topuklu dediysem de bugüne kadar topuklarım 6 santimi pek geçmemiştir. Yüksek topukla yürümek konusunda çokta yetenekli olduğum söylenemez. Çok sık giymediğim için düz tabandan birden yükseğe çıkınca ayaklarım pert oluyor. Öyle yüksek topukları giyipte yampiri yampiri yürüyen daha doğrusu topukların üzerinde duramadığı için yürüyemeyen bayanları görmekten hiç hoşlanmam. Ama bazıları var yüksek topuk vazgeçilmezi olanlar.. Ahh bu bayanlar incecik topukların üzerinde kuğ gibi süzülüyorlar ya.. Bakmalara doyamıyorum :) Neyse bizde bornava forum senin karşıyaka benim gezerken gezerken bakmadığımız mağaza kalmazken, benim ümitlerim tükenmişken, çarşıda küçük bir dükkanda kendi imalatını yapan bir ayakkabıcı buldum. Ve işte ben bu yüksek topuklu yarım çizmeye vuruldum.
Hem siyah hem kahve tonları olduğu için kıyafetlerimle çok rahat kombine edebileceğim 35 - 36 numara küçücük ayaklarım olduğu için zarif duran bu ayakkabıları giyince 1,75'e yaklaşıyorum yahu :)) Yukarıda havalar çok güzelmiş valla hahaha :) Kısa boylu olmanın avantajı bu olsa gerek istediğin zaman giy topukluyu 1,60'ken ister 1,70 ister 1,80 ol ohh ne ala :) 
Tabikisi ayakkabının önündeki platform topuk olmasa ben zor yürürdüm bunlarla :) Platformların rahatlığıyla adımlarımı küçük küçük atıyorum. Dizlerimi kırmadan dik dik yürüyorum. Daha ne olsun çözdüm ben bu işi :)


10 yorum:

  1. hem siyah hem kahve ...büyük avantaj...tebrikler tatlım:)sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Çok güzeller güzel günlerde giy canım. Ben bu kadar ince ve yüksekte yürürsem 30 dakka sonra ayaklarım ağrımaya başlar. Ama becerebilenelre hayranım ve özeniyorum:)

    YanıtlaSil
  3. ahahah çok güldüm yukarıda havalar güzel demek:) benim de planlarım var evlendikten sonra kendi işyerim olacağından istediğim gibi topuklu giyip istediğim tıkır tıkır sesi çıkarabilicem:)

    YanıtlaSil
  4. bundan sonra bol topuklu gunler:) bence platformlu ayakkabılardan bol bol edin..

    YanıtlaSil
  5. Bi taneeem yoktum uzun zamandır uğrayamadım blogger'a özledim çok anlatacaklarım var inşallah ayrı bir post yapıcam :) Bu çizmeler yıkılıyor tatlım harikaymış en kısa zamanda bir kombin postu bekliyoruz, güzel günlerde giymen dileğiyle canım benim öpüyorum kocaman :)

    YanıtlaSil
  6. bende topuklu ayakkabılarla yürümeyi beceremem, o yüzden platformlar benim de küçük sırrım;)) güle güle giy, kombinlerini bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
  7. oyy çok şık çizmeler bunlar, güle güle kullan, ben bu tarz bişiy giydiğimde birtane de babet alıyorum yanıma :)) bu sebeple tıkandığım anda bunalmadan giyiyorum :))
    ayağında paralansın :))

    sevgiler

    not: hediye çekilişime beklerim tatlım...

    YanıtlaSil
  8. çok güçlü bir duruş :) güle güle kullanın

    http://sundaysmileblog.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...