6 Şubat 2012 Pazartesi

14 Ş-U-B-A-T

Aman Tanrım sevgililer gününe ne kadar az kaldı yahu !! Üstelikte benim daha ne aklımda bir hediye var nede hazırlamak için tasarladığım bir süpriz :( her sene aylar öncesinden başlardım hazırlığa çünkü genelde el emeğiyle süprizler hazırlardım. Geçen seneki sürprizi mi hatırlıyormusunuz? 

Öncelikle günün anlam ve önemine uygun kalpli güzel bir kutu bulmuştum
Daha sonra renkli küçük kağıtlar kesip her birinin üzerine ona olan aşkımı ve sevgimi anlatan güzel sözler yazmıştım ve hepsini yazı içte kalacak şekilde katlamıştım.

Katladığım kağıtları kalpli kutunun içine koydum 
ve işte sürpriz AşK Kutusu hazır.
Her sabah uyandığında bir tane kart seçip okuyor,
Yepyeni bir güne benim aşk dolu sözlerimle başlıyordu.
Ne kadar romantik değil mi :) Eğğ sonuçta yılda bir kez sevgililer günü!! romantizmin dibine vurmaktan kaçınılmamalı bence :)

Valla bir hafta süre kalmış Sevgililer Gününe... En hızlısından bir plan proje yapsam iyi olur. Yoksa doğaçlama bir gün olacak :) Amaaeenn zaten zaten 14 Şubat Salı gününe denk geliyor. Bütün mekanlar 11 Şubatta programlar düzenliyor. Bende günü gününde kutlamayı severim. Durun bakalım daha az biraz zamanım var bir gelişme olursa haberdar edeceğim sizleri;)



3 yorum:

  1. Canim bende birkere esime
    Takvim yaptim:) bir masa takvimi alip resimli yerlerine .bironceki senin aylarinda cekildigmiz fotolardan yapistrdm ve takvim uzerindeki ozel gunleri isaretlerim ,kucuk notlar yazdim :) ins sana fikir verebilmsmdir:) optmmm

    YanıtlaSil
  2. oğğ bir erkeğe en güzel fikir valla kraliçem :) özel günleride işaretleyip gözlerine soktuğumuz zaman hayatta unuttum diyemezler :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel fikir olmuş ..kutu da çok şeker ..ilham verdi cidden :)süper ...sevgiler

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...