16 Aralık 2011 Cuma

Kırmızı Ruj





Kullanımı Cesaret İsteyen...

Sürülmesi Zor Olan...

Kadınlığı Bir Adım Öteye Taşıyan...

Kırmızı Ruj








Küçüklüğümden beri en çok özendiğim şey Kırımız Ruj ve Sarı Bukleli saçlar :) Vallahi esmer olduğumdan mıdır nedir bilmiyorum her zaman içimde olan bir istektir. Üniversite yıllarında amann içimde kalmasın diyerek bir yıl kadar sarı yaptım saçlarımı :) Yok yok nasıl olduğunu ne siz sorun ne ben anlatayım. Neyse hevesimi aldım. O gün bugündür bir dahada boyatmadım. Ama kırmızı ruj arada sırada aklımı çeliyor. Elimde pek alışkın olmadığı için dudağımda düzgün durması için uğraştırıyor biraz. Bugün msn kadında gezerken "kırmızı ruj nasıl sürülür" diye bir yazı gördüm. Bana yardımcı oldu vallahi belki sizde okumak istersiniz ;) 

Kırmızı Ruj Nasıl Sürülür?
Kırmızı ruj sürerken, dağılmasını önleyebilmek için önce bir kat nemlendirici kullanarak dudak hatlarınızı belirginleştirin.

Kırmızı ruj sürerken, dağılmasını önleyebilmek için önce bir kat nemlendirici kullanarak dudak hatlarınızı belirginleştirin.

Eğer tüm dikkatinize rağmen kırmızı ruj dağıldıysa; temiz bir kulak temizleme çubuğunu makyaj temizleyici kreme batırıp fazla ruju temizleyin.

Makyajınızda kırmızı ruj kullandığınızda göz makyajınızı ve yanaklarınıza sürdüğünüz allığın miktarını en aza indirin.
Dudaklarınızın daha ilgi çekici ve daha dolgun görünmesini istiyorsanız, kırmızı ruj sürdükten sonra sadece üst dudağınızın ortasına şeffaf renkte dudak parlatıcısı sürün. Dudaklarınızın ışıltıyla parlayacaktır.

Günlük hayatta kırmızı ruj seçimini mat renkli olanlardan yana kullanın. Göz makyajınızda ise krem ve bej renkte farları tercih edebilirsiniz.

Rujunuzu kalıntı bırakmadan temizlemek istiyorsanız, makyaj mendillerini kullanabilirsiniz. Temizlemeden sonra dudaklarınızdaki nem oranını korumak için yoğun nemlendirme sunan dudak balmlarını kullanabilirsiniz.



6 yorum:

  1. hep heves etmişimdir kırmızı rujum olsun diye ama hiç cesaret edemedim ve alamadım..ama bu bilgilerden sonra acaba 2012 de bir ilk yapıp kırmızı ruj mu alsam kendime :))

    YanıtlaSil
  2. kırmızı rujum olmadan asla bu renk tonlarının hepsi var bende=)MAC saolsun bayılıyorum=)
    khaleesistyle.blogspot.com
    bloğuna üyeyim artık=)ben de beklerim=)

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldin Khaleesistyle :)
    Vallahi son yarım saattir bende senin blogunu inceliyordum. İyi oldu geldiğin ben de senin takipçilerin arasındaki yerimi aldım :)

    YanıtlaSil
  4. ayyy çok sevindim teşekkür ederim ben yenilerdenim biraz acemilikler olabilir=)sevgilerr khaleesiye=)(kraliçe)

    YanıtlaSil
  5. Ben de önce nemlendirici sürüp kulak pamuğu ile rötüşleri yaparım :p yoksa kuru kalıyor dudakta ve sürerken hata affetmiyor ;/ tabi bir yaşa kadar abim hayatta sürdürmedi bana kırmızı ruj ama Allah'tan kocam sürdüyor tatlım heheh :)


    BeTwin Us

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...