16 Aralık 2011 Cuma

Diyet Sorunsalı

Aralık ayının başında mükemmel bir diyete başladım. Mükemmel dediğim kendime göre mükemmel tabikisi :) Ekmeği tamamen bıraktım. Sabah akşam ot yiyordum :) aralarda activya yoğurt falan... Ayvanın dörtte birini elime alıp kemiriyordum. Cidden tok tutuyor. Bol bol su… 


























Bir hafta çok mükemmeldi. Tam bir kilo vermiştim. Azmim doruktaydı. takiii... regl olana kadar. Aman allahım bir iştahım açıldı. Doymak bilmiyorum. Salata yapıyorum kendime. Bir iki yiyorum yok kesmiyor. Salatanın içine ekmek doğrayasım geliyor :) Canım normalde hayatta tatlı istemez. Her pastanenin önünden geçerken tatlı yeme krizi geçirmeye başladım.























İşin kötüsü o an kendimi mümkün değil durduramıyorum.  Olanlar olup kaloriler vücuduma girdikten sonra bir an duruyorum kendime geliyorum. Gözlerim dolu dolu oluyor. Ruhumu bir pişmanlık kaplıyor. “Allahımmmm ben ne yaptımmmm!!! Nolur nolur nolur bunlar bana löp löp yağ olmasın” diye yalvarmaya başlıyorum :) Yalvarmakla olmuyor tabi… 
Allah beni ıslah etsin sıfır beden kadın eylesin canlarım ne diyim? 

7 yorum:

  1. Allah bence o sıfır beden kadınları islah etsin hayatım boşver :)))

    YanıtlaSil
  2. Dimi yaa vallahi her yedikleri lokma yarasın onlara yağ olsun kilo olsun:)

    YanıtlaSil
  3. Ya bu regl dönemleri var ya hepten mahvediyor işi ... hormonlar bu kadar mı alt üst olur ... bize acil bi yeşil güç lazım şu boğazımı durdurcak :)

    YanıtlaSil
  4. Aysuncum sen nerelerdesin yahu :) iyice boşladın bizleri valla :) İş güç yoğundur tabide bizide unutma tatlım ;)

    YanıtlaSil
  5. kilo sorunum olmamasına rağmen dediğin gibi regl dönemlerinde acaip bi yaratık oluyorum. insan bu kadar mı pis boğaz olur diye kendime kızıyorum, şu hormonların biraz vicdanı olsa ya! şu birkaç gündür sanki birileri bir yerimden lastik şişirircesine hava pompalıyor, elim-yüzüm-gözüm şiş patlamaya hazırım :)

    YanıtlaSil
  6. o yaş pastamı? allahım gözlerime inanamıyorum:) bittim şuan, nasıl güzel görünüyor, o yenmezde ne yapılır ? :)

    YanıtlaSil
  7. damla çok güzel söylemiş, o sıfır bedenler ıslah olsun inşallah, onların yüzünden bir balık etli geldik balık etli gidiciukk :)))

    sağlıklı kilo vermeler :)

    sevgiler

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...