23 Şubat 2011 Çarşamba

Nesobaby'den Mim'lendim

Sevgili Nesobaby (bence) kendisine çok yakışan bir MiMi cevaplamış ve aynı MiMi banada göndermiş.
Mim konusu: "Seyahat etmek istediğin üç yeri sebepleriyle birlikte anlatırmısın?"


1)

İlk olarak aklımdaki yer Karayipler
Neden mi? Çünkü Ajanda dergisinin Aralık 2010 sayısında Nesobaby'nin yazısını okurken o kadar etkilendim ki anlatamam. Şanslı bayan Nesobaby balayı için gittiği Karayipleri fotoğraflarıyla okadar güzel anlatmış ki etkilenmemek imkansızdı. Ayrıca yazısında oraya gidersek neler yapmamızla ilgili verdiği tüyolarda çok açıklayıcı ve yol gösterici olmuş. Kesinlikle ilk olarak gemiyle Karayiplere seyahat etmek istiyorum.

2)
Tabi ki Yunanistan deyince ilk akla gelen Mykonos
Yakın arkadaşlarım ve kuzenlerimin gidip öve öve bitiremediği benim çektikleri fotoğraflara baka baka doyamadığım yerdir. Beyaz ve mavi bir dünya olarak gördüğüm mykonos kesinlikle seyehat etmek istediğim ikinci yer.

3)
ilk 3'teki son durağım Brezilya 
oooo bir upuzun sahil şehri - ooo bir karnaval şehri - ooo bir sanba dansı - ooo bir güzel kalçalı dansçı kızların yaşadığı şehir :) Eğlence diyorum. Brezilyaya eğlencenin dibine vurmak için gitmek istiyorum. Karnavala katılmak, kocacımla sanbacı kızları izlemek sonra ben daha güzel sanba yaparım diyip ayaklarım kopana kadar dans etmek istiyorum. 

Ve satırlarıma burada son verirken göndermiş olduğu mim'le beni bu ofisimden alıp çok uzak ve güzel ülkelere hayalide olsa yolculuk etmemi sağlayan Nesobaby'ye çok çok teşekkür ediyorum.

5 yorum:

  1. Ayyy ne güzel valla çok hoş hazırlanmışsın kartpostal gibi yapmışsın :))) Ayrıca yazımla ilgili övgülerine de çok teşekkür ederim çok mutlu oluyorum beğenilince :) umarım birgün karayip adalarına gidersin ve güneşlenirken aklına gelirim, dolaşırken tüyolarım işine yarar ;)
    Bu ay da yeni tüyo ve yeni bir şehir ile karşınızda olacağım :)
    Bu arada Brezilya bana da çok çekici geliyor gidip görmek isterim taaa oralara
    Ahh keşke hep tatil olsa ve bir sürü paramız olsa da hep dünyayı gezsek :))

    YanıtlaSil
  2. Karaca;

    o kadar güzel ve iştahlı anlatmışsın ki şuan imkanım olsa gitmek isterdim...Samba samba...

    YanıtlaSil
  3. Yeni yazılarını dört gözle bekliyorum Nesobaby :) Dergiyi açınca hızlı akıştan direk senin sayfanı okuyorum sonra baştan dergiye başlıyorum :)

    Aysuncum uyardığın iyi oldu ağzımın suyunu sildim hahahha :) işallah gidebilir gezebiliriz yahu ço istiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. keyifli bir mim anlatımda süper resimlerde

    YanıtlaSil
  5. fotoğraflar bile mutluluk hissi veriyor bana..umarım sevgiliyle gidip senin sanbana hayran bırakırsın bir kez daha:)) ama şimdiden başla çalışmalara havaya gir şekerim:) en kısa zamanda gitmeni dilerim canım..

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...