25 Şubat 2011 Cuma

Kadın Girişimciler


Garanti Bankası KOBİ Bankacılığı, 2007 yılından bu yana Türkiye ekonomisinde aktif olarak yer alması gerektiğine inandığı kadın girişimcileri, “Türkiye’nin Kadın Girişimcisi” yarışmasıyla destekliyor.
Amacı ; Ülkemizdeki kadınların ticari ve sosyal "girişimci ruhunu" ortaya çıkartarak, Türkiye'deki kadın girişimci sayısının gelişmiş ülkelerin seviyesine yükselmesi için katkıda bulunmak.
Ekonomist Dergisi’nin işbirliği ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ’nin katkılarıyla gerçekleştirilen “Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması”nda, Türkiye’nin Kadın Girişimcisi’nin yanı sıra, Türkiye’nin Kadın Sosyal Girişimcisi de ödüllendiriliyor.
Yarışma, gerçek başarı hikayelerini kendileri yazan, Türkiye’nin dört bir yanında faaliyetlerini sürdüren kadın girişimcilerin projelerini değerlendiriyor. Kadın girişimcilerin, ekonomik ve sosyal girişimci ruhunu ortaya çıkartarak Türkiye’deki tüm kadınlara örnek teşkil eden başarı hikayelerinin duyurulması hedefleniyor.

Garanti KOBİ Bankacılığı, kadın girişimcileri farklı bir müşteri kitlesi olarak görmüş ve 2006 yılında finansal ve danışmanlık desteği sağlamak amacı ile Kadın Girişimci Destek Paketi’ni hizmete sunmuştur. Bu paket içerisinde verilen krediler iş kurmaya yönelik olmayıp, hali hazırda iş kurmuş kadın girişimcilerin işlerini büyütmeleri için hazırlanmıştır. Kadın girişimcilere finansal ve danışmanlık alanında destek vermenin yanısıra Garanti KOBİ Bankacılığı, kadın girişimcilerin ekonomiye katkısını artırmayı sosyal sorumluluk olarak benimseyerek Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ile işbirliği içinde kadın girişimcilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve onları cesaretlendirmek amacı ile organizasyonlar düzenlemektedir.ayrıntılı bilgi için:garantikadingirisimci.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...