18 Şubat 2011 Cuma

Bugün Cuma

Bugün günlerden Cuma
hımmm...
Sanırım bana hiçbir şey ifade etmiyor. Çünkü Yarın akşama kadar çalışacağım.
Dikkat ettiniz dimi? En büyük sitemlerimden biri haftasonu çalışmak!!!
Bunu yazılarımda da dile getirmiştim.
örneğin şunda : Yeni Yıl Tatili 
           ve de  bunda: Haftasonu Çalışmak
Ama fark ettim ki değişen hiç bir şey yok ve bir devlet memuru olana kadarda değişen bir şey olmayacak sanırım. Haftasonu tatili yapan çalışanlar sizleri kıs-ka-nı-yo-rum 
Bende yalan yok :)

8 yorum:

  1. kıskandırmak gibi olmasın ama haftasonu çalışmıyorum :))
    devlet memuru olunca tabi :))

    neyse, sağlık olsun diyelim ve tabi kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  2. sana haksızlık etmek istemem ama inanki devlet memuru olmak iş değil ben sevmedim sevemedim:(( ayrıntılarını yazsam sayfa sayfa olur print yapmak zorunda kalırsın:)) pozitif düşünce gücüyle memur olmuş ben şimdi memnuniyetsizim:(( o halde sende bol hayal kur evrene enerjini gönder pozitif düşün istediğin formatta yaşa canım;)

    YanıtlaSil
  3. valla karacacım ben hafta sonu çalışmıyorum.

    Memurda değilim hafta sonu gel keyfim gel ohhhh.

    Umarım beni kıskanmışsındır :)

    YanıtlaSil
  4. Aynur Hanımcığım rahat olun lütfen hiççç kıskandırmış gibi olmadınız efendim ne demek :)

    YanıtlaSil
  5. Meyracım Üniversitede babama karşı alayına isyan alayına memurluk karşıtıydım. 3 sene oldu özel söktörde çalışalı şuan alayına uysal alayına pişman durumdayım :) memurluğun rutinliği sıkıcılığıda bana göre değil ama erken ve düzenli çıkış saatleri, haftasonu tatilleri resmi tatilleri derken insanın kendine ayıracak çok fazla vakti olur diye düşünüyorum. Yada insan hep kendinde olmayanı istermiş ya benim ki de ondandır belkide :)

    YanıtlaSil
  6. Aysunnnn Aysunnn Kıs-ka-nı-yo-rummm seni bebeğim :)tatilini, keyf-i sefanı benden çok uyuyacak olmanı rahat rahat kahvaltı keyfini herşeyini şu durumda sen Hürrem ben Mahidevran mıyım :)

    YanıtlaSil
  7. Devlet memuru olmayı hiç istemedim olmadım, haftasonu da çalışmıyorum sanırım kendi içimde şanslıyım:P Tez zamanda haftasonu çalışmayacağım bir işe kavuşmanı dilerim:))Şimdi kıskandın mı beni diye sorucam, kafa atarsın korkusuyla sormuyorum:D

    YanıtlaSil
  8. Chilek hangi iş seninki boş yer varmı :) Tamam tamam senide kıskandım tabi ama şuan durum itibariyle aramızda c.tesi çalışan birtek ben miyim ? nası olur ki bu? adil mi ki bu? :)))

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...