15 Şubat 2011 Salı

Bir Çiçek...

Dün rahatsızlığım için izinli olarak evde kocamı beklerken kapı çaldı. Açtığımda karşımda vazolu falan süslü püslü koskocaman bir çiçek ve tabii ki çiçekçi duruyordu :) Aldım çiçeğimi telefona sarıldım hemen eşimi aradım. 
-"Allahımm aşkımmm çok güzel, çok düşüncelisin. Bunlar harika. Bir tanesin. İyide birazdan geleceksin zaten neden çiçekçiyle yolladın?  Ama olsun çok güzel sürpriz oldu vallahi. Miss gibi kokuyorlar. Vazosuda çok şık." Ay şöyle ay böyle derken eşimde telefonun öteki ucunda kıs kıs gülüyor. Kem küm ediyor.
Durdum bi… Noluyor hayatım dedim?
- "Çiçekleri ben göndermedim canım"dedi
Nasıl yani? Dedim.
- İş yerinden adresini istediler geçmiş olsun dilekleri için çiçek göndereceklerini söylemişlerdi. Kart falan yok mu üstünde tatlım okumadın mı?
- İyi de şey.. ne bileyim işte.. yani… kem küm
Allah aşkına sevgililer günü kapı çalıyor kocaman bir çiçek geliyor adınıza eşinizin gönderdiğini düşünmez misiniz hemen?
Nese gerçektende kart vardı çiçeğin kenarında açtım okudum. Acil şifalar ve geçmiş olsun dileklerini ileten şirketim sağ olsun; bir ton övgü dolu sözcükler duyan kocacım bir kenarda dursun :)
Benimki hala telefonda gülüyor tabi.
-Sen kapat telefonu aşkım ben birazdan kendi sürprizlerimle geliyorum dedi
ve geldi. Yine çok güzel ve özel bir akşam bizim oldu.

9 yorum:

  1. ayy çok güzel koptum ya:))

    YanıtlaSil
  2. sen bide bizi gör iki gündür geyiğini yapıyoruz. eğlence oldu bize valla :)

    YanıtlaSil
  3. Bundan sonra sana sık sık çiçek gelir sanırım :)

    YanıtlaSil
  4. Canim benim ya.... Güldürdün beni... Cok gecmisler olsun bu arada... Ayrica da bloguma biraktigin nazik yorumuna cok tesekkür ediyorum... Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  5. Hande vallahi gelsin hiiiç hayır demem :) kim derki :)

    YanıtlaSil
  6. :) çok iyiydi. Ne kadar ince bir davranış takdir ettim.

    YanıtlaSil
  7. Munster sanırım adınız Filiz dimi :) Çok teşekkür ederim. Atlattım bunuda. Ayrıca size yorum yapmamak elde değil gerçi yorumun ötesinde o saheserleri tatmak isterdim o ayrı :)

    YanıtlaSil
  8. Yeşimcim insana moral oluyor gerçekten bu ince düşünceler. İnsanın çalıştığı emek verdiği işyerinde önemsendiğini bilmek gururunu okşuyor yalan yok valla kime olsa öyle yani :)

    YanıtlaSil
  9. Çok şanslısın senin adına çok sevindim demek isterdim ama kıskandığım için olsa gerek demiyorum bana gelsin o çiçekler karacaya gelmesin :(


    Şaka bi yana ameliyattan sonra moral depolamışsındır canım :)

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...