26 Ocak 2011 Çarşamba

Protez Tırnak





Bir bayanın tırnaklarının her zaman bakımlı olması taraftarıyım. 
Hafif uzun öjeli tırnaklar...
Pamuksu eller... 
Bayan olmanın zarafetini taşır.




Benim tırnaklarım çabuk kırılıyor. Gözüm gibi bakıyorum ama ya bir yere takılıyor yada evde temizlik yaparken illaki kırılıyor. Hadeee biri kırıldığı zamanda ben hepsini keserim. Biri uzun biri kısa hiç hoş durmuyor bu sefer.

Birkaç gün önce protez tırnak uygulamasını duydum. 

Protez tırnak, takma tırnak gibi basit ve dayanıksız değilmiş. Protez tırnak var olan bir tırnağın yüzeyini akrilik tırnak malzemeleri ile kaplama ve uzatma yöntemi ile estetik açıdan görünümünü mükemmel hale getiriyormuş. Protez tırnak uygulaması, uygulama sistemine ve tırnağın durumuna göre 45 dakika ile 2 saat arasında değişiyor.
Bu sistemler kendi aralarında Kalıcı French, Şeffaf ve Naturel olmak üzere 3 farklı şekilde uygulanabilir.
Protez Tırnak sürekli naturel ve şık bir görünümün yanı sıra oje ve aseton kullanımına açıktır. Oje ve asetondan etkilenmiyor.

Tırnaklarını Yiyenlere Alternatif Çözüm Oluyor!
Protez tırnak uygulaması tırnak yiyenlere uygulanabileceği gibi steril koşullarda sağlıklı ürünlerle, sağlıklı tırnak yüzeyine uygulandığı sürece zararsızdır.

7 yorum:

  1. Hmm acaba kendi tırnağımız gibi rahat edebilir miyiz? bir ara takma tırnaklar vardı, takanların 1 veya 2 tırnağı mutlaka düşerdi, çok komik görüntüler olurdu :))) bu sanırım daha güvenilir bir yöntem, neden olmasın :)

    YanıtlaSil
  2. Ayy evt yaa takma tırnaklar kabustu bir kere lise mezuniyetimde kullandım 10 tırnaktan 6 sıyla geceyi bitirdim :)
    Ama anladığım kadarıyla bu çok kullanışlıymış. Düzenli bakımla yani 15 günde bir manikürle 6-7 aya kadar kullanımı mümkünmüş.

    YanıtlaSil
  3. Tırnaklarım kolay kırılmadığı için şanslıyım. Ama yazıyı okuyunca dikkatle elelrime baktım manikür zamanı gelmiş sanırım :)

    YanıtlaSil
  4. Vallahi benimde ay içerisinde kuaföre gitcek
    zamanım olmuyor bazen :( evde kendim yapmaya çalışıyorum. Keşke bi makine olsa ellerimizi içine koyunca manikürlü olarak çıksa tabi ojeside sürülmüş olsun lütfen :) :)

    YanıtlaSil
  5. offf offf açtın yaramı ben beni bildim bileli tırnak yerim çok nadirdir böyle uzun uzun tırnaklı halim kaç kere ben bile hatırlayamam o derece:(((

    YanıtlaSil
  6. Fİyatını ve nerede yapıldığını söyler misin?

    YanıtlaSil
  7. Bayıldım tırnaklarına benim de tek derdim tırnaklarım hemen kırılır acaba her küför yapabiliyormu bir adresi varsa bana yazarmısın sevgiler.

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...