8 Ocak 2011 Cumartesi

Elbise Derdine Son!


Davetler, düğünler, nişanlar, kokteyller, partyler...
İşte bu özel davetler, bayanların şık olmaları güzel bir elbise almaları adına start veren sihirli kelimeler. 
Gece elbiseleri güzel ve pahalı. Alırsın yılda bir kez kullanırsın. (Örn: ikinci düğüne aynı elbiseyi giysen herkes bilcek) Bir alırsın, iki alırsın, üç alırsın... Sonra almaya karar verdiğinde;
"yaa biraz daha sade daha sonrada giyebileceğim bir şey alayım" kararı fixtir bütün bayanlarda. Ama birbirinden güzel gece elbiseleri karşısında hele ki birde denemişsek üzerimize; 
"ayy amannn kardeşim kaç kere evlenecek, arkadaşımın kaç kere nişanlacak? alayım gitsin" düşüncesiyle el kol dolu çıkılan mağazalar. Dolapda bir kere giyilen çok şık elbiseler...
İşte bayanlar almak değil istediği elbiseyi kiralamak isteyenlere bu siteyi tanıyorum.
davetcokelbisemyok.com 
Bu sitede birbirinden ünlü modacıların ve markaların en son moda kıyafetlerini bulabilir ve kiralayabilirsiniz.
Dolabınızda da bir sürü yer kaplayan baktıkca "ayy bir kere giydim şu güzelim elbiseyi" diye sizi üzen manzaralarla karşılaşmazsınız. 
Ama itiraf ediyorum ki ben sitedeki elbiselerin kira ücretlerini ilk gördüğümde "yok artık! ben bu paraya bir elbise satın alırım daha iyi" dedim ama bazı ünlü modacıların tasarımlarının yanına yaklaşıpta milyarlar verip alamam bu siteden kiralayabilirim diyede bir fikir oluştu kafamda. 
Yinede sizlerle paylaşmak istedim bu siteyi. 
Karar sizin... Keyifli alışverişler efendim.

4 yorum:

  1. ne kadar faydalı bir paylaşım bu teşekkürler..tamda kardeşimin düğünü için elbise arayışındaydım :)) hemen tıklıyorum bakınıyorum;)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Kardeşiniz için şimdiden iyi dileklerde bulunayım o zaman... Allah mutlu mesud etsin Meyracım. Düğünde de gelinden sonra en güzel bayan olman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  3. alternatifler her zaman geçerli gerçektende..
    bende bu davetlerde klasik siyah ! :) takım ve elbiselerden yanayım.
    bir flar, bir takı, bir kemer derken başkalaştırıyorum her defasında ! :)
    ama nereye kadar tabiiiii.... :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. siyahta, her bayana yakışan asil bir şıklık yaratandır tabiki bayanların vazgeçilmezidir. Ama son bir kaç yıldır çok güzel renkleri tercih ediyor bayanlar. Mesela benim düğünmde İnanılmaz bir renk ahengi vardı herkes cıvıl cıvıl giyinmişti. Söz konusu moda olunca bayanlar kendilerini hızla aşıyorlar bence :)

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...