5 Ocak 2011 Çarşamba

Cam Musluk






Cam Muslukla 
Banyolarınızda Fark Yaratın








Sevgili babacım sağ olsun, eşimle evimizi kurarken bize çok yardımcı oldu. Mutfağımıza dolap yaptırdı. Banyoya ise çok şık banyo dolabı yaptırdı. Banyomuz için birde hediyesi vardı babamın... 
Babam teknolojiyi ve yenilikleri yakından takip eder. Zevklidir söylemesi ayıp :) Bizim banyoya da çok şık bir cam musluk almış. Görünce çok şaşırdım daha önce hiç rastlamamıştım. 
"aaağğğ bu ne böylee " dedim
"Musluk yavrucum. Metal musluklar artık çok banel. Tasarım dediğin böyle olur." dedi babam :)
Takması biraz zor oldu. Su tesisatının alttın gelmesi gerekiyordu tesisatı kırdırdık. Boruları musluğa göre alttan getirttik. 
Uğraştık. Uğraştık ama değdi. Çok güzel oldu.
Su musluktan şelale gibi akıyor. Joistik gibi bir çubuk var ya üstünde yukarı kaldırınca su akıyor. Aşağı indirince kapanıyor. Aynı şekilde açarken sağ doğru iterseniz soğuk, sola doğru iterseniz sıcak su geliyor. Çok estetik. 
Birkaç blog da okudum. Cam bu hemen kırıl diye almaktan vazgeçenler olmuş. Çekiçle vurmadığınız sürece kırılacağını sanmıyorum. Çok kalın bir camı var. Temizliği biraz özen istiyor çünkü sudaki kireç cama çabuk işliyor. Ama sizde metal musluklardan sıkıldıysanız ve farklılık istiyorsanız kesinlikle cam musluğu tavsiye ederim.

1 yorum:

  1. benim evimde de var bu cam musluktan... temizlemesi gerçekten çok zorlaşıyor bi süre sonra ama tertemizken görüntüsünün şıklığına diyecek yok kullanmaya değer... ;)
    sevgiler...

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...