3 Ocak 2011 Pazartesi

2011'e Girerken


   Sevdiğim adamla “Hayat arkadaşımla” birlikteydim, ailelerimiz yanımızda, dostlarımız yanımızda, derman aratacak bir sağlık sorunumuz yok, gücümüz kuvvetimiz yerinde çalışıyoruz yani bir işimiz var, geleceğe dair umutlarımız planlarımız var. Yepyeni bir yıla başlıyoruz. Allaha binlerce şükürler olsun.. Daha ne olsun :)
   Yılbaşı günü malum yoğun çalışma temposundan sonra bir benim ailem çağırdı birde eşimin ailesi. Eğğ dedik kimseyi kırmak olmaz. Evde biraz dinlendik. Güzelce hazırlandık. Bir saat benim aileme uğradık. Babam yine döktürmüş çiğ köfte partisi yapmış. Ohh valla tam üstüne gitmiştik. Daha tepsine yoğurmuş tabağa dizecek bir benim ağzıma bir damadının ağzına attı. Nasıl acı nasıl lezzetli. Yılbaşı ağcı süslenmiş altında hediyeler dolu. Yeni evlendiğim için ailemden ayrı ilk yılbaşımdı. Ağacın altına bakıyorum. Eskiden olsa hangi hediye benim direk bilirdim. Şimdi ise bir burukluk var. “acaba diyorum bana da hediye var mıdır?” Neyse biraz muhabbet biraz sohbet yeni yıl için iyi dilekler temenniler… dedik bize müsaade birazda eşimin ailesine gidelim. Babam durun durun hediyenizi açmadınız dedi. Gözlerimdeki ışıltıyı görmeniz lazımdı. Nasıl mutlu oldum. Ağacın altından en büyük paketi getirdi. Eşimle heyecan içinde açtık. Türk kahvesi makinesi almışlar :) Oradan kız kardeşim atladı “ablacımmm yeni yılınız kutlu olsun” ayy o  ne yaa dedim kocaman bir şey var elinde… Yatak odam için beyaz oturma pufu almış benim tatlım. Yok artık dedim. Nerden Geldi aklına? Ne zamandır benim aklımdaydı alacaktım bir türlü fırsat olmamıştı. Hoo Hoo Hoo bir sürü hediyemizle sevgi ve neşeyle ailemden ayrıldık, Annemlere (kayınvalideme) geçtik. Aynı şekilde orada da devam etti sohbetimiz. Kayınvalidem Annesini yeni kaybettiği için onlar biraz buruktu. Ben biraz neşelendirmek için gezindim ortada. kayınBABAM dayanamaz bana güldürdüm yüzlerini. Sohbet muhabbet kutlama derken… Birazda dostlarımızın yanına gidelim dedik çıktık. 
   Ohh donatılmış bir masa bizi bekliyormuş meğersem. Hemen kadehler tokuşturuldu “ŞEREFEE” “2011’ee” “AşK’aa” “Sağlığaa” “BiZ’ee”
Beyaz Show’da da Serdar ortaçla Ebru Gündeş vardı. Amaan Allahımm Şişelere balık ettiler bizi şarkılarıyla. Yenildi içildi sohbet muhabbet baktık mahalle inliyor 10 – 9 – 8 – 7… Başladık bizde bağıra bağıra geri saymaya… Dostlarımızın yanında, Eşimin kollarında… 2011’e MERHABA

2 yorum:

  1. Çok güzel girmişsiniz yıla.Bütün bir yıl yüzünz güler inşallah.Mutlu yıllar..

    YanıtlaSil
  2. Yeni yılda tüm güzellikler sizi bulsun inşallah.Sağlıklı ve mutlu yıllar

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...