30 Mayıs 2011 Pazartesi

Boutique Accessories Açıldı

Sevgili dostumun açmış olduğu Boutique Accessories'a iş yoğunluğundan dolayı geçen hafta gidebildik. mekanı gördüğümde kendimi Çeşme Alaçatı'da hissettim. O kadar şık ve güzel bir mekan olmuş ki aylardır uğraştıklarına kesinlikle değmiş.
Renkler, mobilyalar, ayrıntılar %100 uyum içerisinde. Takılar özenle dizilmiş. Bir huzur söz konusu takılara göz atarken boğulmuyorsun tek tek özenle sergileniyor. Beyaz - Gri - Pembe bu mekan renk kombinesi. Logo, logo baskılı küpe, kolye kartları, tentesi, takı poşet ve kutu çantaları... bütünde bir kurumsallık söz konusu ki bu da işin profesyonelliğini yansıtmaya yetiyor.
Egg böyle bir yere gelipte alışveriş yapmamak mümkün olabilir mi? 
Tabiki hayır :) 
İlk olarak dostumun nadide parçalarından biri olan doğal taş kullandığı küpem...
İkincisi ise görünce benim için yapmış olduğunu düşündüğüm kelebek yüzüğüm :)
Üçüncü olarak da çok güzel bir kolyem var ama onun fotoğrafını çekemedim. En yakın zamanda onuda sizlerle paylaşacağım. Büyük emek ve uğraş sonucu bu başarıya imza atan Sevgili dostumu ve eşini canı gönülden kutluyorum. Hayırlı ve bol kazançlar ossun efendim :)

7 yorum:

  1. Harika bir yere benziyorrr!!! Kelebekli yüzüğüne bayıldım! Nerdeymiş burası merak ettim?? Adres bilgilerini de eklesen bence iyi olur canım merak edenlere;)) sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Posh Butik; Boutique Accessories'ın reklamı blogumun sağ köşesinde. Oradan ayrıntılı bilgilere ulaşabilmenle birlikte yeri İzmir Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesinin Sonunda ;)

    YanıtlaSil
  3. hayırlı olsunn arkadaşına :) Mekan gerçekten çok ferah görünüyor ve zaten aksesuar olması yeterli :) Buarada güle güle kullan canımm...

    YanıtlaSil
  4. Tamamdır canım benim dikkatsizliğim pardon;) hayırlı olsun arkadaşının yeri! İzmire yolum düşerse görmek isterim:) Görüşmek dileğiyle....;)

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkürler Posh Butik, tek ve güzel takılar takabilmek için kaçınılmaz adres ;)

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...