17 Mayıs 2011 Salı

Ah Pamuk Prenses Ah


Televizyonda Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler'e denk geldim. Aklıma neler neler geldi izlerken... Bir erkek arkadaşım anlatmıştı. Yeni tanıştıkları bir kızla geceyi bizim arkadaşın evinde geçirmişler. Sabah kalktığında bir de bakmış ki kız temizlik yapıyor! 

Yani diyor ki "Ben bildiğin kızlardan değilim. Temizliğini de yaparım yemeğini de..." Bizimki istese bir süre "Sen benim en sevgili sevgilimsin" diye diye evinin bütün işlerini o kıza yaptırabilirdi. Peki sonra? Bye bye! Çünkü mesele bu değil. Olabilir mi yahu? Aşkolsun! Kim daha tanımadığı biri için saçını süpürge eden birine saygı duyabilir. Ne zaman bizim kadınlarımız bu kadar "çaresiz" kaldı?

Ahhh çağımızın, kötü kalpli kraliçeden (baskıcı aile) kaçıp Beyaz Atlı Prens'i arayan kadınları! Pamuk Prenses, Prens'in değil yedi cücelerin evinde temizlik yapıyordu. Kalacak yeri yok diye hani. Uyandırayım!!!
HT Hande Şarman

8 yorum:

  1. yedi tane cüce hepsinden iyidir :)

    YanıtlaSil
  2. Zamane pamuk prensesler ne zaman bu kadar çaresizleşti bilemiyorum ama bir şekilde cücelerin devreye girip bu düşünce tarzıyla prensi uzuun zaman bulamayacaklarını söylemesi gerek. Kavram ve içsel değer karmaşası yaşıyor gibi geldi bana hikayedeki kız mantık ilginç: One night stand de yaparım temizlik de :))

    YanıtlaSil
  3. "Kavram ve içsel değer karmaşası" tam yerinde bir tespit oldu Giz :)

    YanıtlaSil
  4. Kızlarda hep var bu, geceyi geçir sonra pişman ol aman da kendini tanıtma derdine düş...hep böyle değil miydi zaten?

    YanıtlaSil
  5. geceyi yeni tanıştığı adamın evinde geçiriyor yanlız.ben sadece insanın bu zamanda birine bu kadar nasıl güveniyo olabileceğine takıldım açıkcası.

    YanıtlaSil
  6. ben buna birde Polyannacılık diyorum cici kız tiplemelerine kimsenin kandığı yok, kanan bu çakma prensesler bence:))

    YanıtlaSil
  7. ehehhe çok doğru diyosun valla:))

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...