13 Şubat 2013 Çarşamba

Yeni Film: AŞK KIRMIZI


KONUSU:  Üç kişilik aşk olur mu? Ferhat, Nazlıgül ve Zeynep, hiç akıllarına gelmeyen bu soruyu, şimdi cevaplamak zorundalar. Ferhat... Yıllar önce ilk aşkı Nazlıgül'ü kaybettiğinde çok acı çekmiş, yaralarını çok sevdiği Zeynep'le sarmış. Nazlıgül... Yarım kalan aşkını kalbine gömmüş, Ferhat'tan sonra seviştiği hiç bir erkeğin gözlerine bakmamış. Zeynep... Kocasına öyle aşık ki, ondan bir gece bile ayrı uyumaya dayanamıyor. Ferhat'la Zeynep'in ayrı yattıkları ilk gece, Ferhat hiç ummadığı bir anda, hiç beklemediği bir yerde Nazlıgül'le karşılaşır. Bir meşk gecesinde. Ertesi sabah, iki eski sevgili anlarlar ki, bir meşk gecesinin sabahında aşka yürümek, dünyada cennetten cehenneme yol almak gibidir. Zeynep aldatıldığını öğrendiğinde, üçünün de tek hissettiği, ateşin acısı olur. Bir adamın ilk aşkıyken öteki kadın olmanın acısı Nazlıgül'ü yakar. Kocasının kendisini aldattığını öğrenmek, Zeynep'i acıtır. Çok sevdiği iki kadının acısı, Ferhat'a arafın cehennemden bile kötü olduğunu anlatır.


15 Mart’ta vizyona girecek olan “Aşk Kırmızı”nın afişi, başarılı fotoğrafçı Mehmet Turgut’un imzası ile hazır… Filmin hareketli afişi Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Daha önce bazı Hollywood filmleri için yapılan hareketli afiş uygulaması Türkiye’de ilk kez bu film için gerçekleştirildi. Bakanları şaşırtan, mizanseniyle de filmin konusunu oldukça net bir şekilde aktaran afiş çok başarılı bir deneme olmuş. Afişe bakmak için filmin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz --> www.askkirmizi.com
Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Tayanç Ayaydın ve Ezgi Asaroğlu’nun yer aldığı, senaryosu ve yönetmenliği Osman Sınav’a ait film; ilk aşkına olan tutkusu ile çok sevdiği karısına olan aşkı arasında kalan bir adamın çaresizliğini, “Rengini sen seçemezsin, aşk seçer” cümlesiyle afişine taşıyor.
İzleyicilerini; Aynı anda iki kişiyi sevebilir misin?
Sadakat, üç kişilik bir aşkın neresinde durur?
Birini çok seviyorsan, onun sevdiğini de sever misin?
Seninle aynı adamı sevdiği için onu suçlayabilir misin?
Onun sevdiği kadına kendinden bile çok güvenir misin?
O soruyu hiç sordun mu; üçünüz olur muydu? gibi yüzleşilmesi ve cevaplanması zor sorularla baş başa bırakacak olan “Aşk Kırmızı”; Osman Sınav’ın kaleme aldığı senaryosu ile aşk ve sadakat kavramlarını yeniden sorgulatacak. 




16 yorum:

  1. izlemeliyim mutlaka dedim okurken... Şimdi hatırlayamadım ama buna benzer bir konuyla ilgili bir film daha yokmuydu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesin vardır :) Issız Adam'mıydıki? yok ıssız adam aşktan kaçıyordu bu adam ikisinide istiyor hahahahuu :))
      Valla ben Nurgül Yeşilçayın oyunculuğunu beğeniyorum. Onun için gidip izlemek isterim. Birde N.Yeşilçay filme Oldukça cesurmuş :)

      Sil
    2. hmmmm :)) onun cesur halide güzel olur ;)

      Sil
  2. ben bunu izlersem çok fena zaten rahatsız bir bünye olan ben,halüsinasyonlar görebilirim:D hele de eşimle izlersem en ufak bi güven sorununda(şu an farklı şehirlerde olmak zorundayız biliosun...)filmden etkilendiğimi ima edebilir ve ben daha da çıldırabilirim:)
    Yine de kendimi tutabileceğimi sanmıyorum..müthiş bir gerilim beni bekliyor..:p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hay allah iyiliğini versin, yine öldüm yahu gülmekten :)) Entrikalı bi Aşk hikayesini aldın, gerilimli bi korku filmine çevirdin resmen :) yalnız sen yinede işi riske atma, paronaya kurmakta biz kadınların üstüne yoktur zaten, etkilenmeye mahal verme derim :) Ben izler sana anlatırım :)

      Sil
  3. cnm selam :=)
    şimdi okudum ehmde grafikermişsin, benim abnner ve sayfayı beğenmen beni şimdi daha da mutlu etti:) atlı karıncayı sormuşsun, evet o fotolar benim evden bak linki burada:

    http://rainbowgatherer.blogspot.com/2012/03/hayalperest.html

    nereden alabilirsin ; Atlas pasajında girince sağda hediyelik eşya satan mağaza var oradan yada Hasköy'deki Rahmi Koç Müzesinden alabilirsin, hemde müzik çalıyor ve dönüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim inşallah bir gün yolum İstanbula düşerse mutlaka almalıyım :) Neden bilmiyorum bu atlı karınca bana hep nesilden nesile hatıra kalabilecek bir şey gibi geliyor. Ben alsam çocuğuma, çocuğum kendi çocuğuna.. o ona.. o ona... :) Bence çok mükemmel

      Sil
  4. mutlaka izlemeyliyim çok güzel gözüküyor

    YanıtlaSil
  5. bu sıralar izleyebileceğim bir film değil sanırım bu :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok zaten hiç bir gişe seni bu filme almayacak güzelim. Ben senin vesikalık fotoğrafını dağıttım. Bu film bu güzel bayana göre değil. Görürseniz sakın içeri almayın dedim :)

      Sil
  6. vowwww diyorum izlemek isterim ama ben üç kişilik ilişkileri izlemekten hiç hoşlanmıyorum ki :( hüzünleniyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla oldukça realist izlemek lazım butarz konuları. Yani başlamadan önce "bak kızım bu bir film. kurmaca. etkilenip kendine ve adamına hayatı zindan etmenin anlamı yok! Zaten giden gider, gittiği gün biter." tarzı kendini telkin etmeler bi atarlanmalar yapmalısın ki filmden sonra paranoyaya bağlamayasın :))

      Sil
  7. Kesin kaçırmamam lazım, zaten bu aralsr hiç bi türk filmini kaçırmıyoruz karı-koca. bu akşam da romantik komediye gidicez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 8 aylık hamile arkadaşım var. Geçen "Cem Yılmaza gittin mi kız?" dedim. "Yok yaa gidemedim Cem Yılmaz hamileler gelmesin demiş" dedi koptuk :))

      Sil
    2. ahahaha bilseydim bi düşünürdüm giderken ben de, gülmekten baya bi hopladı bebiş içerde çünkü :)))

      Sil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...