14 Şubat 2013 Perşembe

Sevgililer Günü Kartı Yaptım

turuncuoda.com biliyorsunuzdur. Bilmeyeniniz varsa da mutlaka bir ziyaret etsin :) Üç gündür sevgililer günü için sevdiceğimize yapabileceğimiz 3 farklı DIY önerisi ile ilgili postlar yaptı. Ben 1. DIY projesinde anlatmış olduğu kartı gözüme kestirmiştim zaten. Bende bugün biraz daha tasarım kullanarak çizdim, bastım, kestim, yapıştırdım. İşte sonuç :) Bence çok güzel oldu yaa dimi ? Yada ben aşırı aşk yoğunluğu içinde yaptığım için bana öyle geliyor. eğğ malumunuzun bugünün anlam ve önemi :) Sabah bir saat erken kalktım da sevdiceğime sevgililer günü özel kahvaltısı hazırladım :) Şimdide bu kartı yaptım. Açıkçası bir çok kişi sözde bugüne antipati duyarken ben inanılmaz seviyorum 14 Şubatı. "Amaenn koca yılda sevgi bir günemi sığacak?" "Bize hergün sevgililer günü zaten.." tarzı lafları bir kenara koymak lazım bence. Çünkü günlük hayatın monotonluğuna kapılıp işten güçten, stresten, yorgunluktan bertaraf düşüyoruz. İşte böyle önemli günler insanı bir tutup sallıyor ve bir şeyler yapmak için, içindeki sevgiyi dışarı vurmak için bahane oluyor. Sanırım bende bu kartla içimdeki aşkı ve sevgiyi fazlasıyla dışarı vurmuşum :)  (vermiş olduğu bu güzel ilham için turuncuoda.com'a çok çok çok teşekkür ediyorum.)

6 yorum:

  1. ÖNERİ İÇİN TEŞEKKÜRLER:)BİDAKİNE ARTIK:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklında bulunsun canım. Doğum günününe, yıl dönümüne falanda hazırlanabilir ;)

      Sil
  2. uff çok harika cidden bir sevgilim olsa ben de isterdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah sana daha güzellerini yapanlar olur :)

      Sil
  3. ayyy nasıl kıskandım ...benim yaptığım ne de sönük kaldı bunun yanında :)) ellerine sağlık...eh..bir dahaki sevgililer gününe kartları kimin hazırlayacağı belli oldu :)) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) hadi hadi vallahi senin son 3 günde verdiğin DIY fikirleri olmasa benim aklama gelmezdi bu kartı yapmak. Tekrar çok teşekkür ederim canım. Sen fikirlerini paylaştıkça bende elimden geldiğince uygularım artık ;) Tabi mobilya yenilemeye girebileceğimi sanmıyorum :))

      Sil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...