27 Şubat 2013 Çarşamba

Romantik Komedi 2'nin Fake Sahnesi



Herkese merhabalar :) Gününüz aydın olsun efem. Bugün sizlerle izlemiş olduğum romantik bir filmden bahsedeceğim. Yok yok ben "Romantik Komedi 2 - Bekarlığa Veda" filmini izlemedim. Açıkçası Sinem Kobal'in oyunculuğundan zerre kadar haz etmediğim için, sinemaya gidip 13 lira ki.. Tek başıma gitmeyeceğime göre 13+13=26  + Mısır/Cola =35TL vermek istemedim. Bir iki aya kalmaz sinema tv hd' ye falan düşer muhakkak. Evde oturur Gürgen Öz'e güler geçerim. Çokta mühim değil yani.. Neyse Cumartesi gecesi sinema kanalların birinde bir film izlemeye başladım. Filmi adı: Aşka Yolculuk Yapım Yılı:2010 Türü:Romantik / Komed
İMDb’den 6.2 almış. Bana kalırsada tam hakkı olan bir puan. Evde boşbir zamanınız varsa uzanıp izleyebileceğiniz bir film. Filmde bir evlenme teklifi sahnesi vardı. Kadınla adam uzun yıllardır birlikteler. Adam bir türlü teklif etmiyor. Sonra yemeğe çıkacakları bir hafta sonu adam özel bi yemek olacağına dair sinyaller veriyor. Kız hemen gidiyor özel ve güzel bir elbise diktiriyor. Sonra yakın bir arkadaşı gelip “oh may gat senin adamı kuyumcudan çıkarken gördüm. Biliyorsunki o kuyumcuya birtek tek taş almak için gidilir. Tanrımm bu yemekte kesin sana teklif edecek” diye veriyor gazı veriyor gazı :) Kızında zaten Allahtan istediği bu. Bir süs, bir ihtişam, bir heyecan.. gidiyorlar yemeğe…

Şimdiiii bu sahneler “Romantik Komedi 2 – Bekarlığa Veda” filmini izleyenlere oldukça tanıdık geliyordur :) Asıl bundan sonrasındaki baş başa yemek sahnelerinin rastlantı!! Dozajı size de komik gelebilir. 

Kızın beklediği gün geliyor. Adam kadını çok şık, güzel bir restauranta götürüyor (sahne 1). Yemek yiyorlar şampanya açıyorlar, derken adam kadını ne kadar çok sevdiğini falan anlatıyor. Güzel güzel konuşurken elini cebine atıyor (sahne 2) sonra cebinden bir yüzük kutusu çıkartıyor. Kadının önüne koyuyor. Kadının heyecandan kalbi çıkacak (sahne 3) 
Not: Tabi burada Sinem gibi delirmişcesine Evet Evet Evettt diye avaz avaz bağırmıyor :) 
Sonra kadının sevinci mutluluğu yüzünden okunurken (sahne 4)... Kutuyu açıyor (sahne 5) veee dadadadammm kutudan tek taş yada alyans değil bir çift küpe çıkıyor (sahne 6) Tabi kadın önce bi dumur oluyor ama gururuna yediremeyeceği için bozuntuya vermiyor. (Sahne 7 altta) Hımm oğğ küpe diyor. Adamda beğenmedinmi yaw falan diyor kadında bozuntuya vermemek için yok beğendim bak takayımda gör diyor.. (Sahne 8 altta) falan feşmekan :))
Pazartesi günü "Romantik Komedi 2 - Bekarlığa Veda" filmini izlen arkadaşlar bu sahneyi anlatırken kulak kabarttım da yuh artık diye konuya daldım. İzlediğim filmi anlattım alsana piştiii :) Bu durumu çattadanak yakaladım diye zevk aldığıma bakmayın aslında sinirleniyorum. Yaratıcılık bu kadar zor olmamalı. Elinde film yazıp çekebilecek gücü olan insanlar bu ellerindeki gücü bu şekilde harcamamalı bence. Bu arada "Romantik Komedi 2 - Bekarlığa Veda" filminden yukarıda anlattığım sahneyle çakışan bir iki karede aşağıda. Zaten izleyenler direk anlamışlardır. İzlemeyenler de üzülmeyin yahu çok bişey kaybetmediniz :))



22 yorum:

  1. yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:S
    Ben de sinem kobalın oyunculuğundan haz etmiyorum..çocukluktan beri bu işin içinde olmasına rağmen kendini bir türlü aşamadı..Kazulet gibi..Merak ediyordum ama artık internete düşünce izlerim,pehh!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla çok haklısın Oyunculukta bir adım öteye gidemedi. Aslında giden herkes çok gülmüş özellikle Gürgen Öz'e.. ama birincisi daha iyidi diyorlar. Valla bilmiyorum ama sinemada izlemeyeceğim kesin :)


      Sil
  2. yok ben de gitmem zaten..bir yaz akşamı işim gücüm yokken tvde verirse izlerim..

    YanıtlaSil
  3. maalesef ben de Türk filmlerini izlemekten zevk almıyorum canım yabancı filmlerin tadını vermiyorlar dediğin gibi yaratıcılık sıfır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama bak bu yargıyı "kelebeğin rüyası" filmiyle kırmayı düşünüyorum. Fragmanı 10 numara 5 yıldızdı. İşallah eşim iyileşirse gidip izleyeceğiz ;)

      Sil
  4. sadece sinem değil ki ayrı ayrı olsa belki bişeye benzeyecek tipler bir araya gelince yer seviyesinde cıvık, parasız kaldık bu filmle toparlanalım modunda projelerle çıkıyorlar. Adı romantik komedi olunca film öyle olmuyor. Nerde Julia, meg filmleri falan nerde bunlar. Hiç işim olmaz yani:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Adı romantik komedi olunca film öyle olmuyor" aynen dediğine katılıyorum. Kendilerini düşürdükleri durum yetmiyor birde izleyiciyi küçümsüyorlar bence!:!

      Sil
  5. ayyy şok oldumm herşey de mi taklitçiyiz yaa yuh yanii

    YanıtlaSil
  6. sadece o sahnesi deilki çoğu sahnesinde var :) anneyle tanışma sahnesi jennifer lopezin vay kaynanam vay filminin aynısı daha bir kaç tane vardı hatırlayamadım şimdi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak işte yaa.. ben izlemediğim için filmi bu sahneyide dediğim gibi gidip anlatan insanlardan yakaladım. Sendende bu fake sahne çıktı. Resmen amann bu izleyici anlamaz alalım 10 tane yabancı romantik komedi filmi hepsinden birer parça alın size Türk izleyicisi toplama turkish romantik komedi. Bizi bu kadar saf yerine koymalarına tahammülüm yok yani !!

      Sil
  7. romantik komedi 1'i de izlemedim 2'yi de izlemem popülariteye karşıtlığım var ve evet senin gibi 30 küsür tl veremem... zaten sanırım ben romantik komedi insanı değilim zira hayat hiç de o filmlerdeki gibi değil bak bana, hiç happily ever after yalanıyla kandırmasınlar kadınları..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hakikatten o beyaz perdenin büyüsüne kapılıp inanıyoruz sonra da kendi kendimize çemkiriyoruz :)

      Sil
  8. ben de gitmeye hazırlanıyordum filme ..evde izlemek lazım sanırım :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence hakkınızı Kelebeğin Rüyasından yana kullanın ;)

      Sil
  9. bu filmler de gişe de başarılı oluyor!
    diziler de öyle...
    hep tanıdık bildik filmlerden alıntı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten bi kere tuttu mu devamı geliyor. Nasıl tutuyor anlamıyorum bak mesela recep ivedik üretilmiş üzerinde çalışılmış bir karakter. Hanzo bulunlar nefret edenler var ama en azından alıntı özenti değil halis mulis Türk işi :)

      Sil
  10. Romantik Komedinin birincisini evde izledim güzel ama sinemaya gidecek kadar değil,2.sinide evde izlerim.
    Dediğiniz gibi Kelebeğin Rüyası için güzel şeyler duydum gidilebilir.
    merhabalar blogunuzu yeni buldum ziyaretinize geldim,banada beklerim belki izleyicim olursunuz sevgiler görüşmek dileğiyle
    http://ugurbocegimmutfagi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Romantik komediye gidip gitmeme konusunda kararsızdım.Bu yazı iyi oldu :)Teşekkürler.Blogunu izlemeye aldım canım.Bana da beklerim .İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin ;) bende biraz evvel twitterdan gördüm seni bloğuna bakıyordum istkazanbenkepce :) içeriğine çok uygun bi isim olmuş ;)

      Sil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...