14 Şubat 2013 Perşembe

Aşkın Biz Olma Günü, Bugün !!!

Öyle sevdim ki seni. Öylesine saf… Öylesine temiz… Yüreğimin benliğimin en çocuksu haliyle sevdim. Nasıl korkmuştun beni ilk tanıdığında, âşık olmaktan, sevmekten… En çokta güvenmekten. Saatler, günler, haftalar geçiyor. Geçtikçe bana âşık oluyordun. Âşık oldukça seviyordun. Sevdikçe güveniyordun. Güvendikçe inanmak istemiyordun. Her anı her saniyeyi irdeliyordun taşın altında sorun arıyordun. Bir aşk, bir sevgi, bir insan bu kadar gerçek olamaz diyordun. Kalbini tüm gücünle saklıyor bana açmaktan çekiniyordun. Bir of çekseydim yıkılırdı karşıki dağlar. Seviyorummm uleeenn aşığımmmm diye haykırmam gerekiyordu. Gerekiyordu ki sen bende ki cesaretle cesaretlenesin. İki ay geçmişti kalbinde taşan sevgiyi saklayamaz olmuştun. Ansızın tutmuştun kollarımdan seviyorum seni demiştin. Çölde bir damla suyla yetinirken coşkun sellere kapılmıştım o iki sözünle. Bende seni diye haykırmış sımsıkı sarılmıştım. O kadar sıkı sarmışım ki kalbinin kalbimde çarptığını bugün gibi hatırlıyorum. Dakikalarca birbirimizin kollarında hayattan kopmuş kendi dünyamıza dalmıştık. 

Sonra… 

Takvimler bugünkü gibi 14 ŞUBAT’ı gösteriyordu. Sabah kahvaltıyla başlayan günümüzde bir garip haller içinde kıvranıyordun. Uygun zamanı kolluyor ama bir türlü tutturamıyordun. Ta ki…  saatler gece yarısını yaklaşırken… İlk tanıştığımız yerde… Nasıl da heybetli bir yerdi. Bütün İzmir ayaklarımızın altında… Senden ve bende başka kimse yokken, buz gibi havada… Birden sözcükler döküldü ağzından. Elinde janjanlı bir jiletinle sarılmış süslenmiş kutuyu açmaya çalışıyordun. Çok güzel sözler söylediğini biliyorum ama net olarak duyamıyordum. Birlikteliğimiz… seni seviy… iyi günde – kötü gü… her zaman.. bir ömür boyu… sözcükler kesik kesik kulağıma geliyor beynim algılamaya çalışıyor, derken…

Yüzüğü parmağıma taktın

BENİMLE EVLENİRMİSİN diye gözlerimin içine bakıyordun.

Tüm İzmir ayaklarımız altındayken senin huzurunda yıldızların şahitliğinde tam 3 kere EVET EVET EVET diye haykırmıştım. 

Kalbim ve aklım bedenimden çıkmış yan tarafta dans ediyorlardı. Gözyaşlarım mutluluk temsili olarak yanaklarımı imzalıyorlardı.

Aradan tam 3 yıl geçti. Takvimden eksilen her gün yüreğimdeki sevgiye bir parça daha eklerken, seni bana veren Allaha binlerce kere şükürler olsun Aşkların en güzeli. Seni seviyorum ve ölene kadarda seveceğim.

SEVGİLİLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

14 yorum:

  1. Sevgililer gününüz kutlu,sevginiz daim olsun canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim cnm. İnşallah aşk dolu yuvamız sizinki gibi bir prensesle taçlanır :))

      Sil
  2. Sevgililer gününüz kutlu olsun canımmm. Allah bir yastıkta kocatsın sizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy vallahi zaman öyle hızlı akıp gidiyorki gerçektende bir bakacağız, kocamışız :) Tabi önemli olan yıllarını uğruna yıllarını vermiş olduğun sevdiğin adamla birlikte olmak.

      Sil
  3. benımde 3 buçuk yıl oldu gunler su gıbı akıp gecıyor ama bız hıc bır anımızı unutmuyoruz öyle değil mi sevgılıler gununuz kutlu olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçektende düşünürken sanki yaşanılanlar hissedilenler dün gibi geliyor insana... Sonra takvime bir bakıyorsun aradan yıllar geçmiş. Zaman tutuşmuş bir saman alevi... Önemli olan her anın tadını çıkarmak.

      Sil
  4. ne güzel bir hikaye... sevgililer gününüz kutlu olsun canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim hamidecim. Hayırlısıyla sen çok daha iyi, çok daha mükemmel hikayelere imza at cnm :)

      Sil
  5. canımm çok duygulandım okurken ne güzel böyle aşkları duymak :) bir ömür sürsün mutluluğunuz aşkla sevgiyle ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin Aşkınız da imzalarla resmileşecek cnm çok az kaldı dimi :)) Bir ömür boyu mutluluklar size, bize, hepimize canım :)

      Sil
  6. canım güzel yorumun için teşekkür ederim.
    öperim

    YanıtlaSil
  7. ne güzel yazmışsınız:)aşkınız daim olsun
    omurinandi.blogspot.com

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...