27 Aralık 2012 Perşembe

Yılın Son Sürprizleri

2012'nin son günlerinde çok sevdiğimiz dostlarımızdan mutluluk dolu, hayat dolu haberler almaya devam ediyoruz. Dostlarımız Handan & Fatihin küçük kızları Ayşe dünyaya geldi. Allaha şükür annemizde bebeğimizde sağlıklı sıhhatli. Bende doğumdan bir kaç gün sonra tasarımını yapıp tebrik kartımı gönderdim. Ayrıca bir aile dostumuzdan da 2. bebek müjdesini aldık. O kadar mutlu oluyorum ki.. Okul yıllarında başlayan arkadaşlık zaman içinde köklü bir arkadaşlığa dönüştü. Ders notları, vizeler - finaller, mezuniyetler derken... Nişan, kına, düğün telaşlarımız başladı. Şimdi hepsi sırayla kurdukları mutlu yuvalarına yeni umutlar, yeni canlar getiriyorlar. Tabi herkesin gözü bize çevrildi :) karı-koca olarak devam eden mutlu yuvamız çocuksuz bir aile olarak dikkat çekmeye başladı hahaha :) Ama napayım yahu kendimi hazır hissetmiyorum dicem yuhh kaç yaşına geldin halamı diceniz :)) Allah hayırlısını versin diyim de konu bağlansın. Ayrıca bu sabah ta Benzemez Kimse Bana blogunun tatlı sahibesi Tubitoşun'da mutlu haberini aldım. Kendisini bir kez daha kutluyorum. Allah herkeslere hayırlı zamanda hayırlı evlat versin canlar.

6 yorum:

  1. aminn canımm ne güzel haberler bunlar darısı başımıza diyelim hayırlısıyla :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayırlısıyla işallah :) Ama çocuksuz geçen her yıl rahata biraz daha alışıyorsun ve çocuk yapma düşüncesi gitgide gözünde büyüyor :) Ama bilenlerin dediklerine göre hah işte şimdi diye bir his geliyormuş insana. Ben ona doğru yerde doğru zamanda karar verme diyorum :)

      Sil
  2. amin canım...
    darısı benimde başıma :))
    bende ikizlerim olsun istiyorum :))
    tabiki herşey Allah ın taktiri :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy Şirine Allah iyiliğini versin valla bana sülalemden ikiz yansıyor. Bizde tırsıyoruz bir derken iki tane gelirse naparız diye :) bir yandan da güzel bişey bir anda ikisi birden çıkıyor :)

      Sil
  3. Bende böyle güzel haberler almak istiyoruuuum.
    Bu yıl kötü başladı kötü bitiyor..:((
    Umarım 2013 benim ve herkes için güzel bir yıl olur.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy canım yaa her yıl herkese iyi gelmiyo maalesef :( ama umuyorum ki 2013 senin bizim hepimizin yılı olsun :) Moraller yüksek, enerji pozitif ok hazırız, buyur gel 2013 :)

      Sil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...