28 Aralık 2012 Cuma

Yılbaşı Kartlarım

Evet dostlar siz bu satırları okuduğunuz sırada bu güzelim yılbaşı kartları sahiplerine ulaşmış olacak. Benim geleneksel hale dönüştürdüğüm KendinTasarla-Bastır-Yolla yeniyıl kartları buyıl da çok güzel oldu. Hep genel bir not yazardım kartların üzerine. Fakat bu sene herkes için ayrı ayrı duygularımızı yazdım. Herkese özel adına itafen yazılmış kartlar dostlarımızı çok mutlu etmekle kalmıyor tabikisi unutulmaya yüz tutmuş bir geleneği de pıt pıt pıt hareketlendiriyor :) Kartları koyduğum mektup zarflarını PTT ile gönderdim. 2. günün sabahı kartlar dostlarıma ulaşmıştı :) Kartları alır almaz telefona sarılıp beni aradıkları anki mutluluk paha biçilemez :) Hatırlanmak, düşünülmek güzeldir. Herkesin mutlu olması dileğiyle... Öpüldünüz canlar ;)


5 yorum:

  1. mükemmel bir hediye,böyle ince düşünce kaldı mı yaa valla bravo!
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kartları alanda aynen böyle düşünüyor canım :) Birde işin güzelliği eskinden herkes birbirine gönderdiği için olağan birşeydi. Ama şimdi beklenmedik ince bir davranış, düşünceli dost oluyorsun değerin artıyor ahahha :) allah benim iyiliğimi versin. verdi. öptüm :)

      Sil
  2. Selaamm,
    Aysun'un bloga bıraktığın yorumda İzmir yazınca farkettim seni. İzmir'de değilim yakınlarında bir yerledeyim ama İzmiri de çok severim.

    Ne güzel eskiden yaptığımız gibi yılbaşı kartı göndermişsin. N egüzel heyecandı yılbaşı zamanı karpostalcıya gidip simli, pullu, kar temalı yeni yıl kartlarını seçmek ve onları sevdiklerimize yollamak:( Bir hüzün bastı şimdi beni:(

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldin :) Aynen yaa eskiden bütün kırtasiyelerde falan satılırdı. Aslında ben bu geleneğe ilk başladığımda hazır alıp yollayım dedim. Gezdim dolandım yılbaşı kartı bulamadım. Yuh artık dedim. Vazgeçmedim oturdum kendim tasarladım. Bastırdım Gönderdim. :)

      Sil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...