31 Aralık 2012 Pazartesi

Mutlu Yıllarrr Cingıl Cingıl Beysss

Haydi bakalım beyler bayanlar 2012'den sıkılanlar, yeni umutları olanlar, çift sayılar bana göre değil, tek sayılar bana uğur getirir diyenler, sağlık bekleyenler, daha çok para kazanmak isteyenler, aşkı arayanlar, aşkı bulup büyütmek isteyenler, planları gerçekleşmeyip yeni yollar çizenler, hedeflerine ulaşıp daha büyüklerini isteyenler, bana bir koca lazım diyenler, kocayı bulan sıra çocuğa gelenler, olgunlaşma çağına girmişler, tamam ben oldum diyenler, her yaşın ayrı bir güzelliği var en güzel yaşında olduğuna inananlar....
Haydiiiiii Acele Edinnnn
2013 TRENİ KALKIYORRRRRR
Vallahi de bu yılı da bitirdik canlarım. İyisiyle kötüsüyle bütün bir yıl paylaşımın dibine vurduk. Kah ağladık, kah güldük. Ne nişanlar, düğünler, doğumlar gördük. Yeni yeni DIY önerileri, sofralarımızı şenlendiren yemek tarifleri, süsleme sanatları, dekorasyon önerileri, tatil rotaları, bir birinden şık kombiniler, takılar, makyajlar... İyi ki varsınız. İyiki aranızdayım. Sizleri çok seviyorum. Yeni yılda da herşey gönlünüzce olsun istiyorum. Çünkü insanın asıl isteği gönlünden geçendir. Gönülden istedikleriniz sizler için hayırlıysa bir bir olsun. Hayırsızsa geri dursun. Önemli olan bir tutam mutluluksa uzaklarda aramayın hemen yanı başınıza bakın. Beklentileri küçük, mutlulukları büyük tutun. Her yeni yıl, tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. Yeni yılda da kalbinizden sevgi, yüzünüzden gülümseme eksik olmasın. Haydi bakalım yeni yılda yeni bir postla görüşmek üzere. Sevgiler, saygılar, mis kokulu öpücükler benden size :) 

5 yorum:

  1. canımmm sağlık ve mutluluk aynı zamanda da başarı dolu bir yıl diliyorum sana umarım bütün hedeflerin dileklerin biiirrr biiiirrr gerçekleşir :))) çok çok öpüyorum senii mutlu senelerrr :))

    YanıtlaSil
  2. Yeni yılını kutlar, sevgi, sağlık ve mutluluk dolu nice güzel yıllar dilerim. :)

    YanıtlaSil
  3. iyi seneler mutlu güzel bir yıl geçirmeni dilerim

    YanıtlaSil
  4. İyisiyle kötüsüyle en güzeli de hep birlikte olmasıydı, 2012 yılı boyunca varlığını bizden esirgemediğin güzel sözlerinle hep yanımızda olduğun için çok teşekkürler tatlım, 3.müz de sensin bizim :)) öpüyorum kocaman!

    YanıtlaSil
  5. ask saglık huzur sans bızlerle olsun canım sevgıler

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...