26 Aralık 2012 Çarşamba

Ayaklara Çorap, Bacaklara Desen

Bu başlık ne ki? Külotlu çorabın desenlisi için Türk Dil Kurumu tarafından yapılan bir açıklama gidi dursa da, tabikisi benim uydurmam :) Hayatında ilk kez mi çorap alıyorsun. Ya da bu neyin bunalımı ki onca parayı bu çoraplara verdin? Gibi sorularınız olabilir. Rahat olun istediğinizi düşünün canlarım burada biz bizeyiz sonuçta. :) Valla bu çorap aşkı bana birden bire nereden geldi bilmiyorum ama Karşıyaka çarşıda görümcemin dükkanı var.  Star İç Giyim (çarşı karakolun karşı sokağına girince sağda) Hatta iki gün önceki postum da gördüğünüz pijama takımı da oradan hatırlamak isterseniz tık tık 
Şunu da alayım bunu da alayım. 
Ay bu taşlıymış ya
Ay buda kalpli
Allahım desene bakk
Yok artık bu swarovski taşları nasıl işlemişler bu incecik çoraba?? 
Lady Gaga'nın konserinde giydiği çorabı nereden buldun getirdin ablacım. Neyy bu Gaga'nın çorabı 99 TL mi ..? Hımm bu çorap yırtılıyor mu? yok canım o kadar para verdiğin şey niye yırtılsın? Bildiğin giyerken tırnağın takılsa sökülecek yani... Hımm yok bu kalsın almayım sonra kociş beni söke söke ağlatır. Lüzum yok tatsızlığa :)) Bir poşet çorap almışım zaten Layd'nin çorabı eksik kalsın :)
İşte bir kaçını yakından göstereyim size. Fakat çorapların renkleri tam olarak orjinali yansıtmadı fotoğraflarda kusura bakmayın canlar.







4 yorum:

  1. bu desenli çoraplara bayılıyorum ben yaaa, bu kadar çorap alıca biraz etek elbise de almak lazım tabi, doğru alışverişe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle canım. geçen haftadan beri yana yakıla etek arıyorum :)

      Sil
  2. ttalım blogdaki yorumuna cvp yazdım burdan da yazıyorum gormezsin diye:)
    "Aaa olmaz ki. hemen bu gunden 3 gecelik yer ayırtıyorsun. gittiğin ilk gun 2 saat ders alıyorsun snowboard ya da ski . istersen ilk gittiğinde kayakları hatta kıyafetleri kırala belki sevmezsin:( ama bence bağımlısı olup her kış gideceksin.."

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkür ederim çok düşüncelisin :)
      Valla yılbaşı akşama kadar çalışıyoruz :)
      Kış tatili yapmamam için evrenle özel sektör bir olmuş bana oyun oynuyor canım :)

      Sil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...