20 Kasım 2012 Salı

Dramın Dibine Vursaymışsınız

Dün işten sonra dişçi randevum vardı. 2 yıldır özene bözene büyüttüğüm, el bebek gül bebek baktığım bir tanecik yirmilik dişimi çektiler. Bende kendi kendimle gurur duyuyorum. Milletinki nasıl sorun çıkartıyor. Benim ki ağır ağır ama emin adımlarla çıkıyor diyordum. Diyordum ki... günümü gördüm. Benim kıymetlim yirmilik dişim önündeki dişi çok kötü çürütmüş. Arkasında da kocaman bir kuyu açmış. Yediğim içtiğim oraya doluyormuş. İlk kez dişle ilgili bir problemin oluyor. Yirmilik diş konusunda da çok korkuttular. Dişçi koltuğuna oturdum. Uyuşturucu iğneyi yaptılar. Doktorun yardımcısı diş çekim aletlerini getirdi. Benim bir elim ayağım boşaldı. Doktor geldi. Korkudan elim ayağım en komiği de çenem tir tir titriyor. Doktorla hemşire gülmekten koptular :) Dişçi de kayınvalidemlerin aile doktoru tanıdık yani.  Neyse diş doktoru Volkan bey 10 numara 5 yıldız iş yapıyor vallahi. 30 saniye sürdü çekmesi. Sonra ben rahatladım. Dişimide peçeteye sardım aldım :) Eve geldik. Televizyonun karşısına bir güzel uzandım. Kociş de üstümü örttü. Kumandayı verdi. Ohh sağ yanağım çenem uyuş uyuş gözlerim de uyku mahmurluğu... Dedim ki güzel bir film bulayımda izleyim. O sırada show tv sanırım. Tv'de ilk kez "Unutma Beni" reklamı. 

Dedim dur bakayım izleyelim. Allahım film başladı. İki genç insan, tatlı tanışma aşk, evlenme teklifi... Diyorum bu film kesin drama bağlayacak. Adından belli zaten. Ben her an tetikteyim. Derken beklenen oldu. Filmde dramın dibine vurdular. Ağla ağla... çenemin yarısı uyuşuk. Ağlarken hıçkıramıyorum da... Eşimde hiç sevmez ağlak filmleri. Film reklama giriyor bizimki yalan dünyadaki Selahattinin TEB Banka reklamı var ya, onu açıyor beni güldürmeye çalışıyor ama film damarlarıma işlemiş. Dramın dibine vurdum. Neyse film bitti yatma vakti geldi. Sarmaş dolaş olduk yatıyoruz. "Kociiii dişimi ucundan deldircem. Kolye yapıcam. Sende o kolyeyi takıcaksın. Takarsın dimi... Ölürmölürsem beni unutmazsın dimii??" Demek ki neymiş? Yerli yersiz drama bağlatcak film izlenmezmiş. Ama yok sen diyorsan ki... ben melankoliğe bağladım. Şöyle ağlayıp rahatlamam lazım. O zaman aç izle kardeşim. Filmin adı Beni Unutma

7 yorum:

  1. Ay benim de son dişçi kontrolümde doktorum demişti ki 20 lik dişini çekelim , sen farkında değilsin çine yamek artıkları kaçıyor her an patlayabilir bir bomba ağzında diye.
    dedim adam sanırım para kazanmak için söylüyor yerinde sessiz sedasız üstelik diş etinin altında duran diş neden çekilir ki. Şimdi yazdıklarını okuyunca bir tırsmadım değil.

    Filmi de izlemedim bak merak ettim.

    YanıtlaSil
  2. Vallahi Damlacım, Doktor bana dediki orası bir enfeksiyon kaparsa kafanın yanında bir kafa daha çıkar dedi :) hemen haftasına çektirdim. Allah korusun valla. Diş acısı ağrısı hiç bir şeye benzemez. Haftaya dolgum yapılcak dişlerim beyazlatılcak ohh mis :) filmide kendini ağlamaya hazır hissettiğin bir zaman izlemelisin :)

    YanıtlaSil
  3. ayy kafanın yanında bi kafa daha mı çıkaaarr o kadar vahimdi durum yani geçmiş olsun canım tez zamanda kurtulmuşsun ohh:) film çok mu ağlaktı ben de bi izleyeyim bari:D

    YanıtlaSil
  4. ay keşke bende izleseymişim, ama ağlamazdım belki türk filmleri hep bunalım oluyor genelde :)

    YanıtlaSil

  5. Özcan Deniz’in son filminin birebir bu filmden uyarlandığını biliyorum. Bir de ağır drama olduğunu, bu sebepten merak etmeme rağmen izlemedin tatlım, ağır dramlar çok etkiliyor beni üzüntüsünü bir süre atamıyorum üzerinden :( Dişin içinçok geçmiş olsun ben de ilk kez 20’liğimi çektirmek için gitmiştim bayağı zor çıkmıştı senin hemen hallolmasına çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  6. geçmiş olsun dişin için,
    bu başrol kızı psikopata bağlamış bar bar bağırıyordu gördüm de,
    tanısına kadar dayanamadım:)))

    YanıtlaSil
  7. yok ısleyemeyecegım kararalıyım ızlemem :))) dısın ıcınse cokcok gecmıs olsun bır daha da olmasın lutfen

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...