8 Kasım 2012 Perşembe

Alışveriş Yapamama Nedeni

Bence, bir bayanın alışveriş yapamamasının iki nedeni vardır.
Bu iki sebep bir bayanı alış veriş yapmaktan alıkoyar. Normal şartlarda bu ters orantının tam tersi olması gerekir. Yani "Paran ÇOK, Kilon AZ" olmalıdır. Çıktığın alışverişten mutlu mesut dönmek istiyorsan takibi... Şuan benim elimi kolumu bağlayan, beni alışverişten alı koyan kilomun 3-5 fazla olması. Her alışverişe çıktığımda "yaa... bir kaç hafta sıksam dişimi zayıflasam da şu elbisenin bir beden küçüğüne girsem. Amannn gördün mü işte pantolonu giydim yanlardan simitler çıktı. Dur ben biraz şu yanları eriteyim de sonra alışverişe çıkayım." Sanki bir kaç hafta sonra Victoria Secretin melekleri gibi süzülcem mağazalarda. İnanırmısınız bu yüzden bir kaç aydır kendime hiç bir şey alamıyorum. Şimdi diyeceksiniz "eğğ insanın kendisiyle barışması lazım." Ben zaten kendimle barışığım. Fakat iki kilo bile tartıda fazla görsen batıyor yahu... Hadi yapmayın allah aşkına anlıyorsunuz beni. Ya bu sıra aşırı zayıflık takıntısı oluştu bende.  Ama sadece düşünce olarak bir takıntı. İcraata dönüşmüyor çünkü. Fazlalıklardan kurtulmak için yaptığım hiçbir şey yok. İşin aslı evlendiğimde 52 kiloydum. Çıtı Pıtı fıstık gibiydim ayol :) Şimdi tam 6 kilo aldım :( Evet bu bir itiraftır. Düzenli yaşama geçmek. Her öğünü saati saatine fazlasıyla yemek, mutluluk, rahatlık... Bir sürü sebep sayabilirim bu +6 kilo için. İşte bu sebepten ötürüde şuan alışverişe çıktığımda "bu ben değilim ki !! benim ideal kilom 52. Öyleyse bu alışveriş bu kiloda yapılmaz. Maazallah yarın bir gün eski kolama dönerim. Bu aldıklarımda bana bol gelir. Ha ha hayyy diyorum. Ama bir türlü eski kiloma düşmek için bir şey yapmıyorum. Evet bu bir iç dökmedir. Kendi içimde yaşadığım pişmanlık ve suçluluk duygusunu paylaşmadır. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim canlar. İyi ki varsınız :) 


5 yorum:

  1. cümlesi cümlesine,hatta harfi harfine şu an yaşadığım durumu anlatmışsın..ben de sigarayı bırakma ve evlilik sonrasında 3 ayda alınan 4 kiloyu 1 yıl olmasına rağmen hala veremedim,verme gibi bir çabam yok,kıyafetler olmuyor,alışverişe gitsem sürekli homurdanıyorum mutsuz bir şekilde eve dönüyorum vs vs vs,bilmem ki ne yapsak :(
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. sorma aynı şeyler bende de var.seni o kadar iyi anlıyorum ki.işin garibi çok yemesem de veremiyorum.çünkü hareket yok.inşallah ikimizde 52 kiloları yeniden görürüz:)

    YanıtlaSil
  3. hahhah süper yazmışsın aynen öyle
    2 kilo bile batıyor insana
    umarım hayalindeki kiloya ulaşırsın-ulaşırız ümit ediyorum :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. %100 katılıyorum :) ben de bayramda baklava börek yemekten 2 kg aldım ve şu anda inatla alışverişe gitmiyorum çünkü ordan burdan pırtlayan yağlar sinirimi bozuyorr :)

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...