13 Haziran 2011 Pazartesi

Mezuniyet Telaşları

Bir haftadır kız kardeşimin mezuniyet telaşındayız. Elbisesi, ayakkabısı, kuaförü, kep töreni, mezuniyet balosu... Allaha şükürler olsun ki bugünleri de gördük :) Kardeşlerim benim çocuklarım gibi annemin vefatından sonra onları öyle bir sahiplendim ki... En basitinden ben lisedeyken anneme akşam 6'da geleceğim dediysem ve saat 6 buçukta geldiysem annem meraktan ölmüş olurdu. Bende "Amannnn anne yaa işin gücün abartmak nolcak yarım saatten" derdim anlamazdım. Ne zaman ki kardeşlerim bana kaldı. Onları sahiplendim işte o zaman saat 6'yı 5 geçiyorsa ben balkondan aşağı düşene kadar eğilir sokağın başından onların yolunu gözler oldum ki... Böylelikle annemi de anlamış oldum. Geç olsa da... 
Neyse kız kardeşim liseyi hayırlısıyla bitirdi. Şimdi konservatuvarın yetenek sınavlarına hazırlanıyor. İnşallah isteği bir bölümü kazanır. Üniversiteli olur benim dünyalar güzeli yawrucuğummm :) 
Canım benim hakkında her zaman her şeyin hayırlısı olsun.
Seni çok ama çok seviyorum ablacım ;)

3 yorum:

  1. Umarım bundan sonrası için herşey kardeşinin gönlünce olur canım :) Tebrikler :))

    YanıtlaSil
  2. Annenizi kaybetmenize çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim. Kardeşinin başarısı senin için dünyaları ifade ediyordur eminim, önceden ablayken şimdi anne-abla olarak en güzel mutlulukları kardeşlerinle yaşarsın inşallah canım. Kardeşine de tebrikler inşallah dilediğince olur her şey...

    YanıtlaSil
  3. Selin Ergeçer; işallah canım temennimiz bu yönde.. Konservatuvar sınavlarında çok torpil dönüyor diyorlar ama kardeşimin yeteneği yadsınamayacak kadar ortada :) hayırlısı artık.

    BeTwin Us; en büyük üzüntüyü, kederi, acıyı da, en büyük mutluluğu, sevinci, heyecanı da yaşayan... Bu dünyada "zaman" kavramının insana her şeyi öğrettiğini bilen insan ayakta kalıyor ve sorumluluklarını yerine getirebiliyor. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Görünüşün kadar kalbininde çok güzel olduğuna inanıyorum. Bu yorumların beni çok mutlu ve motive etti ;)

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...