7 Haziran 2011 Salı

Alaçatı 11

Güneşin kendini iyice hissettirdiği bu günlerde yaz mevsimini kucaklamış bulunuyoruz. Egede deniz+kum+güneş sezonu geçen haftalarda açıldı. Tatil kaçamaklarını Çeşme Alaçatı'da değerlendirmeyi düşünenler için bir mekan tanıtımı yapacağım. 
Alaçatı 11 (Beach Resort)
Elit yaşam tarzı ile eski Osmanlı / Ege kasabası çekiciliğini bağdaştırarak; su sporları başta olmak üzere doğaya yönelik aktiviteleri en iyi şekilde sunan bir tatil köyü tarzını oluşturmak ana fikri üzerine kurulan Alaçatı Beach Resort, doğası, çevre düzenlemesi çok özel odaları ile Türkiye'nin yükselen yıldızı Alaçatı beldesinin Çark Plajında iki tarafı deniz ile çevrili, pırıl pırıl denizi tertemiz kumsalları ile hizmet vermektedir.
Alaçatı Beach Resort, sıcak yaz ayları boyunca Doğu ve Batı ekseni her zaman gölgelidir. 41 odalı konaklama ünitesine, botanik bahçesi boyunca Alaçatı taşından dökülmüş yürüyüş yolundan ya da üst terasa açılan eski Alaçatı stili merdivenle girilebilir. Odalar dekorasyonlarıyla insanı evinde gibi hissettirirken, teras ve bahçeye açılan balkonlarıyla tatili anlamlı kılıyor. 



3 yorum:

  1. Sayin Karaca, Alacatiyi cok seven ve bu sene de firsat bulursa gitmek isteyen biri olan benim icim cok faydali bir tanitim olmus :)) genelde alacati evleri daha dar oluyor bu resortta Ege'nin kendine has havasi daha sik ve ferah bir konsept ile sunuluyor olmasina bayildim :))

    YanıtlaSil
  2. Ama burası gerçekten harika bir yermiş.Çok teşekkürler öneri için

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. alacatı gelince akla gelen ilk mekanlardan biri, ahh ahh bu yıl alaçatı nasıl olacak bilmiyorum ama ok istiyorum...

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...