4 Eylül 2013 Çarşamba

Kız Kardeşimin Düğünü - Dilara&Özgür Wedding

Zaman hızla akıp geçiyor. Aylarca telaş içinde yapılan koşuşturmacalar, hazırlıklar... Herşey tek bir gecede olup bitiyor. Piyanist "evet efenimm gecenin son şarkısı kasap havası geliyorrr hadi bakalımm" dediğinde donup kalıyorsun " bitti mi şimdi? Bu kadar mıydı ki? Yaa bitmesinnn nolurrr" diyip halaya katılırsın :) 
Biz gelin başı için kuaföre İzmir'de gitmeye karar verdik. Sonra arabayla Marmaris'e Geçtik. Kardeşimin saçları beline kadar lüle lüle olacaktı. İlk oldu tabi ama düğüne kadar dağıldı. Yinede gelinin mutluluğunu hiçbir şey bozamadı. Gün, onun günüydü. Hakkını verdi :)
Mekana giriş ve ilk dans şarkıları tek bir parçaydı. Şarkı: Christina Perri - A Thousand Years (Piano/Cello Cover) - The Piano Guys. Parçanın girişi kırmızı halıda meşaleler arasında yürüyen çifte fon oldu, piste gelindiğinde ise direk dansa başladılar. Tabi benim duygular o sıra tavan yaptığı için inanılmaz romantik bir andı.
İlk danstan sonra sanırım bir daha slow parça çalmadı. Hiç hatırlamıyorum. Söylemesi ayıp biz sülalece oynamayı çok severiz de :)) Bütün gece pist doldu doldu taştı. Bu arada üst sağdaki dans eden çift işte benim İKİZLERİM :) aralarında 2 dakika var. Ayrı yumurta ikizi oldukları için tıpa tıp benzemiyorlar tabi ama canım, cigerim, yawrummm bunlar benim. Sol üstte de kız kardeşim davul çalıyor yaa hhaahhaa damatta para takıyor :)) 
Toplu fotoğrafları çekin çekin bitiremedik :)
Bizim düğün tamda gezi parkı eylemlerin ateşli zamanına geldiği için, illa ki düğüne bir yansıması olacaktı ama bu sürpriz pankartı hiç beklemiyorduk. Dilara ile Özgür tam nikah masasına oturdukları sırada damadın arkadaşları pankart açıp tezahürat etmeye başladılar. Yalnız pankart cuk oturmuş ve bizim damat için çok anlamlı olmuştu :)) 
Bizim damadın Marmaris Marina'da " Arjantin Cafe&Bistro " mekanı var. Terasını özel olarak hazırlatmış. Düğünden sonra sabaha kadar sürecek bir eğlence bizi bekliyordu. Canlı müzik eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlencemiz bütün dostlarımızla inanılmaz güzel geçti. Sabaha karşı 4 sularında damat nargilesini yakmış günün keyfini sürüyordu :) 

Her güzel gün çabuk bitiyor ama fotoğraflara baktığında nasıl güzel ve dolu dolu geçtiği anlıyorsun. İçini bir huzur, yüzünü kocaman bir gülümseme kaplıyor. Artık geriye bir tek şey dilemek kalıyor...

Dilara & Özgür
Ömür Boyu Mutluluklar...

Not: Bu arada yolunuz Marmaris'e düşerse mutlaka Arjantin Cafe&Bistro'ya uğrayın. Çok nadir bulunan birçok aromatik tütünle hazırlanan, tek kelimeyle muhteşem nargilesini için derim.

14 yorum:

  1. Canımmmm kız verme gibi hüzünlü bi olayı damat öyle tezgahlamış ki:) güle oynaya vermişiniz kızı:D
    anlamazsın tabi o kadar eğlenceye:)))
    Helal valla damada:P Allah bir ömür mutlu huzurlu etsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi baktık konvoydayız
      Bi baktık halaydayız
      Bi baktık terastayız
      derken düğün bitti. Damat kızı aldı gitti.
      Valla aynen dediğin gibi oldu sanırım hahahahuuha :)

      Sil
  2. Mutluluklar ne eğlenceli bi düğün olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunun gibi önemli günler çok hassastır aslında. Her an bir aksilik çıkabilir, aşırı sitresten tartışma çıkabilir ama çok şükür biz eğlenerek güzelce atlattık.
      çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. merhaba , ben Marmaris te yaşıyorum , ömür boyu mutluluklar dilerim ...
    her şey dilediğinizce olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ağğ ne kadar güzel. Biz zaten yıllardır her yaz tatilinde oraya geliyoruz. Artık kardeşimde Marmarise gelin olunca bir ayağım hep orada :) çok seviyorum marmarisi.

      Sil
  4. Böyle rahat gelinlere bayılıyorum ben olsam saçım neden böyle oldu ki daha en başında diyip üzülürdüm:) Ablamın düğününde de eniştem kolyeyi almış ince küpeleri evde unutmuştu, ablam aman boşver diyip geçmişti:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben önlemimi en başta aldım valla :)
      Kuaförde kız kardeşimi aldım karşıma "bak bu maşalı saçı istiyorsun ama düğün başlaya kadar dayanmaz. Sonra sakın saçım bozuldu diye ağlamayasın" dedim. O da "olduğu kadar olsun, bozulsa da tamam ağlamayacağım söz" dedi :)

      Sil
    2. Bu arada evden çıkarkenki giydiği gelinlik ile düğünde giydiği gelinlikler birbirinden farklı mı? Bana mı öyle geldi:)

      Sil
    3. Evettt :) asıl gelinliği Marmaris'te moda evindeydi. İzmirden Marmaris'e gidene kadar gelinlik mahvolmasın diye izmirde ayrı Marmaris'te ayrı gelinlik giydi :))

      Sil
  5. kuzummmm cok guzel olmustu tabı her ayrıntısını ıg de takıp ettık kı bız mutluluk ıle hayatının devam etmesını kısa surede bıcıık seslerle donanmasını dılerım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkur ederim Grace'cim hayırlısıyla darısı başına işallah ;)

      Sil
  6. Maşallah, mutlulukları ömür boyu sürsün!

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...