12 Eylül 2013 Perşembe

Derin'in Diş Buğdayı Partisi

Sevgili dostlarımız Özge ve Enis'in güzeller güzeli kızları Derin... Daha dün gibi doğum haberini almıştım. Özgenin karnı gitgide büyürken zamanın bu kadar çabuk geçmesi... Dünyaya gelen bir meleğin bu kadar çabuk büyümesi... Zaman, daha doğrusu akıp giden zaman beni her zaman hüzünlendirir. Fakat böylesine mutluluklar paylaşıldıkça hayat anlam kazanıyor benim için. Derin'in diş buğdayı partisi de hayatımızı anlamlandıran günlerden biriydi. Canım dostum Özge o kadar özenerek hazırlandı ki... Her detayla kendi ilgilendi. Hatta birebir her detay kendi el emeği göz nuru. Bebişimizin 1 yaş doğum günüde çok yakın bir tarihte olmasına rağmen inanılmaz bir uğraş,emek ve özveriyle hazırlandı bu güne. Sofra tam bir görsel şölendi. 
Artık bilindiği üzere bu tarz kutlamaların favorisi şeker hamurundan, parti konsepttine uygun olarak hazırlanan pastalar, cup cake ve kurabiyeler. Özge bu işi de kendi başına hazırladı ve ortaya muhteşem bir pasta ile kurabiyeler çıktı. Gelen konuklar karşılaştıkları bu güzellikler karşısında hayranlıklarını saklayamadılar. 
Diş Budayı Partisinde hazırlanan diş buğdayı da inanılmaz güzel ve lezzetliydi. Yani hem göze hem damağa hitap ediyordu. Büyük bir kase içinde sofraya konan buğday servis için Özgenin parti konsepttine uygun olarak hazırlamış olduğu küçük kadehlere konuldu. Üzerine isteğe göre şeker, ceviz, nar ilavesi yapılabilecek şekilde küçük sunumlar vardı. 

Bu güzel günün daha detaylı fotoğrafları için sizi sevgili dostum Özgenin bloguna alayım Tık Tık--> Hayat Ne Güzel


Bu güzel fotoğraflar --> Enis İzgi Photography




5 yorum:

  1. Canıım ne güzel yazmışsın, cok tesekkür ederiz. Siz gelince güzelleşti hersey iyi ki bizimleydin. Öptüm çok çok :)

    YanıtlaSil
  2. hersey mukemmel gozukuyor daha nice güzel günleri olsun kuzucugun

    YanıtlaSil
  3. ne kadar tatlı fotoğraflar bunlar :) o bebişin de güzelliğine bin kere Maşallah :)

    Bloğumda Mudo çanta çekilişim var...seni de beklerim :)
    http://samiraslifeandstyle.blogspot.com/2013/10/cekilis-mudo-canta.html

    YanıtlaSil
  4. canımmmmm benım blogunu unutuyorsun :( dıs bugdayı partısı gorsel solen olmus sahane yemekler ve harıka kareler ıle gozum senlendı :) cok tesekkurler tatlım

    YanıtlaSil
  5. diyet bozduran türden tatlarrrr mmmmh <3

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...