21 Haziran 2012 Perşembe

Tamda İstediğim Gibi...

Aynen bu şekil... Elbise, çanta, kolye... Hatta inanmazsınız saçlarım bile bu renk olsun istiyorum. Bu kadar da değil. Böyle süslenip püslenip işten, şehirden uzaklaşmak istiyorum. Hiçte bile çok bi şey istemiyorum. Ne demişler istemek başarmanın yarısıdır :) Bizim tatil planları başladı bugünlerde. Bir kaç haftaya izine ayrılmayı planlıyoruz. Rotamızda Marmaris var. Bizim tatil cennetimiz. Ama daha yakın zaman diliminde hafta sonu çeşme kaçamağımız var :) Gördünüz mü yukarıdaki tiril tiril elbiseyi istemem çok değil :) O.K. saçlar konusunda biraz abartmış olabilirim ama bu haftaki kuaför randevumu iptal ettim. Çok fena gaza gelmiştim. Şuan saçlarım belime geliyor ve hiç boya yok yani doğal kendi renginde. Güzel bir kesim ve belki ışıltı gibi bir renk yaptıracaktım. Lakin eylül ayı bu yenilik için daha uygun olacak sanırım. Deniz kum güneş yaptırdığım saçları çok çabuk yıpratabilir. Belkide kestirmeye ve boyatmaya cesaret edemedim bunları bahane buldum :) Olabilir mi? Olabilir :)

7 yorum:

  1. Bende aynen böyle ferah elbiseler ve tatil istiyorum :) Rotam belirsiz ama. :(

    madambfashion.blogspot.com
    bende beklerim bloguma

    YanıtlaSil
  2. nee beline kadar saçlarla denizhavuz düşünemiyorum, kestiriver gitsin vallahi büyük rahatlık :)))
    Demesi kolay tabi dimi :) 2 sene önce doğumgünümdebelimekadar saçlarımı kestirdimomuz hizamda, uzatmayada pek niyetim yok ama uzun saçın havası da bir başka dimi :)
    Çeşmeye mi gidiceksin, iyi tatiller...

    YanıtlaSil
  3. Elbise, kolye ve çanta nasıl güzeldir öyle ben de geçirsem üstüme tiril tiril oooh :))) Tatlım bizim de rotamızda Marmaris aynı zamanlarda orada olacağız sanırım haberleşip görüşelim çok isterim canım benim :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de istiyorum o canta ve tulumu, tam benlik : )

    YanıtlaSil
  5. Bu arada marka bilgisi yok, ozellikle cantaninkini cok merak ettim hatirliyorsan : )

    YanıtlaSil
  6. Bu renk detayları çok güzel gerçektende.Bende çok beğendim. :)

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...