5 Haziran 2012 Salı

MTV Film Ödülleri

2012 MTV Sinema ÖdülleriABD Los Angeles’da düzenlenen cascanlı capcanlı bir törenle sahiplerini buldu.
Gecede başarı elde edenlere verilmek üzere hazırlanan ödülün tasarımı bence on numara. Altından bir kutu patlamış mısır :) Tamda günün anlam ve önemine uygun bir ödül. Gecede neler olmuş neler... Yok ben gidemedim. Ne yazık ki o gün arkadaşlara sözümüz vardı :) Ama yakından takip ettiğim gelişmeleri kısa ve öz ayrıca fotoğraflı olarak sizlerle paylaşacağım.
Şok Şok Şok Flaş Flaş Flaş
Törende 8 dalda aday gösterilen "Açlık oyunları" 4 dalda ödül alarak geceye damgasını vurdu. “En iyi final dövüşü” ve “en iyi ekran üstü dönüşüm (makyaj)” ödülünü kazanan Açlık Oyunları'nın baş rol oyuncuları Jennifer Lawrence ve Josh Hutcherson da filmdeki rolleriyle en iyi kadın ve en iyi erkek oyuncu ödüllerine layık görüldü.

Harry Potter film serisinin sonuncusu olan '' Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Bölüm 2''nin,
''en iyi oyuncu kadrosu'' ve ''en iyi kahraman'' ödüllerini aldı.

Veeee... Huzurlarınızda Yılın En İyi Filmi:
Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti- bölüm 1
Bir çok kişinin eleştirdiği bu film, Daha birinci bölümüyle yılın en iyi filmi seçildi. Seneye de 2. bölümünü çekerler 2013 MTV Yılın En İyi Film ödülünü alır :) Ben Alacakaranlık 1'den beri bunların aşkına bağımlıyım. İzlerken içim bir hoş oluyor yahu :) 14'lük ergen gibi.. ama ne bileyim. Kızın mıy mıy bayık bayık varlığı - oğlanın güçlü, kuvvetli, ölümsüz hayatı takmaz tavırları, beyaz teni, kırmızı dudakları.. Noluyor ya kendimi kaptırmışım. hahaha :) Son film sadece Bellanın gelinliğinden ve ıssız adadaki balayında vurdulu kırdılı sevişmelerden ibaret olsada ödülü almışmış ? Almış ! Hadi hayırlı olsun.  
Hımmm.. Bu arada “Alacakaranlık Şafak Vakti Bölüm 1” “yılın filmi ödülü”nü, filmin başrol oyuncuları Kristen Stewart ve Robert Pattinson da 4. kez üst üste “en iyi öpüşme” ödülünü aldı. Eğğ yani insanın rol arkadaşı sevgilisi olunca kameraları takmayıp rol yapmadan her sahnede ayıla bayıla canı gönülden öpüşünce 4 kezde ödül alır 10 kezde :) 

MTV'nin hayat boyu başarı ödülü olarak kabul edilen “MTV Nesil Ödülü” ise Karayip Korsanları filminin 48 yaşındaki ünlü yıldızı Johnny Depp'in oldu. Amerikalı ünlü müzisyenler Steven Tyler ile Joe Perry ödülünü kendisine takdim ederken Depp'in, “Bu artık çekil git ödülü gibi bir şey” diyerek espirili bir şekilde ödülünü vermiş. Her ne kadar ödülün isminin derinliklerine inersek böyle bir anlam çıksa da... Gitmesin Johnny :) Korsan olsun, katil olsun, yarışçı olsun, aşık olsun, bir sürü role girsin. Cümle alem oyuncu görsün :)
Evettt benim değinmek istediğim ayrıntılar bu kadar. Son olarak adettendir sıralı bir liste vereyim sizlere...

Yılın Filmi
Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti- bölüm 1
En İyi Kadın Oyuncu
Jennifer Lawrence - Açlık Oyunları
En İyi Erkek Oyuncu
Josh Hutcherson - Açlık Oyunları
En İyi Çıkış
Shailene Woodley - Senden Bana Kalan
En İyi Komedi
Melissa McCarthy -  Nedimeler
En İyi Oyuncular 
"Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm2 - Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Tom Felton
En İyi  Ekran Dönüşümü
Elizabeth Banks - Açlık Oyunları
En İyi Dövüş Sahnesi
Jennifer Lawrence & Josh Hutcherson vs. Alexander Ludwig -Açlık Oyunları
En İyi Öpme Sahnesi
Robert Pattinson & Kristen Stewart - Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti- bölüm 1
En İyi Çok Üzücü Performans
Nedimeler - Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey and Ellie Kemper, in a scene in which food poisoning turns the girls' dress fitting into a disaster
En İyi Kötü Karakter
Jennifer Aniston - Patrondan Kurtulma Sanatı
En İyi Müzik 
 "Party Rock Anthem"  LMFAO- "21 Jump Street"




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...