5 Haziran 2012 Salı

MTV'nin Kırmızı Halısı

Bir önceki postum da değindiğim gecenin ayrıntılarından sonra, 
birde kırmızı hali merasimine göz atalım mı?
Kıssadan hisse olay budur. Tek Tek basaraktan bayanları bir başlarına yayınlayayım dedim amma ve lakin bu kadar ünlüye bu sayfa yetmezdi :) bende oraya karışık kendimce seçmece bir kolaj yaptım. Bilmem sizinde dikkatinizi çekiyor mu? Ne zaman böyle bir ödül töreni vs olsa bir birinden iddialı markaların tasarımcıların kıyafetlerini giyip gelen ünlülerde saçlar foraaaa. Doğallık almış başını gitmiş. Evde almış duşunu. Saçlarını taramış bir sağ bir sola. Hafif bi fön makinesiyle düzeltmiş. Atmış kendini kırmızı halıya. Makyaj desen aynı çizgide... Düşünsenize birde bizdeki Kral TV müzik ödüllerini falan :) Herkes Günay Restoranda sahne alacak assolis edasıyla şıkır şıkır olmuyor mu? Ebru Gündeş makyajları, Sünnet annesi topuzları, paletler simler, allar pullar... Ben oldum olası bu yabancı ünlülerin rahatlığına hastayım! Ama ne yalan söyleyim bende Altın Portakala, Kral Tv gecesine falan gitsem içimden bir Bülent Ersoy çıkabilir :) Görmemişlik böyle bir şey herhalde... :) :) :) :) :) 

5 yorum:

  1. gayet guzel post olmus bence ohh :)) sarı etek tırıl tırıl bana yettı mesela:))

    YanıtlaSil
  2. cahidede fiyatları sormuşsun atlamışım.ya öyle ucuz olduğunu söyleyemem ama abartıldığı gibi değil. 1 milyar maaş alıyosan 5 kişiye verirsin.maaş filan gitmiyo tek kişide.alman usulü ödeyeceksen adam başı 160 oda nefis serpme mezeler arasıcaklar ana yemek sınırsız içki,gösteriler,kokteyller,canlı müzik sabah 4 e kadar eğlence.normal değilmi sence.

    YanıtlaSil
  3. İyimiş vallahi. O zaman ok. ben Kral Tv müzik ödüllerinden vazgeçtim. Cahideye gideyim :)

    YanıtlaSil
  4. Cok tesekkür ediyorum nazik yorumuza... Ve kalpten dileklerinize... Evet bu yaz Izmir`de cicek egitimlerim var... Ilgileniyorsaniz size detayli bir mail atabilirim... (bana bir mail adresi verebilirseniz..!!!) Sevgilerimle,,,

    YanıtlaSil
  5. Hehehe evet sade olamıyoruz milletçe ben de hep hayret ederim ve hayran kalırım yabancıların doğal havasına canım, saç makyaj hep sade günlük hayattaki gibi :)

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...