6 Haziran 2012 Çarşamba

Bebek Var, Bebek Var

Yahu ben hiç İstanbula gitmedim desem yeridir. Bundan bi 10 sene önce kuzenimin düğünü vardı. İki günlüğüne gittik. O da bir gün bahçede kına, ikinci gün salonda düğün... Bi boğaz köprüsünden geçtik o kadar.  Hopp İzmir'e döndük. Oldu bitti. Boğazı gördüm ya ohooo sorsanız "ben İstanbul'u biliyorum yahu.Yok mu şu meşhur boğaz köprüsü ben geçtim oradan :)" 

Haaa birde yalan olmasın üniversite yıllarında beş arkadaş bir maceraya atılmıştık. Yönetmenliğini benim yaptığım bir kısa film çekmek için düşmüştük İstanbul yollarına. Ama işin enteresanı beşimiz de (şu yukarıdaki tecrübemi saymazsak) ilk kez gidiyoruz İstanbul'a :) Üç günde öyle bir maceram oldu. Ama sanırım o zamanda taksim dışında çekim yerlerimiz ve kaldığımız ev istanbul il sınırları dışında kalıyormuş :) 

Yani anlayacağınız benim İstanbulla hiç ama hiç yolum kesişmedi. Olmadı bir tura katılıp 5-6 saat uzağımdaki metropole turist gibi geziye gideceğim yahu :) Şimdi iki saattir kendi kendime gülmekten yarıldığım bir durumla karşı karşıyayım efendim :) 

Günlerdir bir bebek şenliğidir gidiyor ya.. Herkes de bir telaş, bir hazırlık. Yahu ben sanıyorum ki bildiğin bebekler için düzenlenen bir şenlik işte anneler bebişlerini alıp geliyor şenleniyor sanıyorum. Şimdi bu afişi görünce bu şenliğin bir semt için yapıldığını anladım. İki saattir yarıldım gülmekten :) :) Başlıkta da dediğim gibi; Bebek varrr... Bebek var :) 
Kendi Kendime inanamadım sayın okur, senin bana inanamaman gayet normal. 
Çekinme çekinme gül :) 


6 yorum:

  1. hahahahaaa :))
    bu bebek şenliğini gördüm bloglarda ama alıcı gözüyle bakmamıştım ve itiraf ediyorum bende seninle aynı durumdaydım hahaaaaa :)
    ay şimdi ben gülmekle meşgulüm :))
    offff yaaaa :)))))))))
    o bebek o bebekmiymiş :))))

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Hehehe çok tatlısın canım benim :)) e gelseydin ya şenliğe tatlım gezseydik birikte, o kadar renkli ve güzel ki İstanbul'u severdin çok eminim. Ben çok az kalabildim ancak seneye taaa sabahtan gitmeyi planlıyorum bitiremedim gezmek istediğim standları, birlikte gideriz inşallah bi tanem :)

    YanıtlaSil
  4. Bebek şenliğini malesef kaçırdım :(
    madambfashion.blogspot.com
    bende beklerim bloguma

    YanıtlaSil
  5. :)))
    istanbul'u bilmeyen biri için çok normal aslında.....

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...