11 Ağustos 2011 Perşembe

Dekolteli EKG

Ben daha önce hiç böylesine genel bir kontrol yaptırmadım. Amann biliyorum yılda iki kere yaptırmak lazım falan da... İş güç diyorsun bir sürü bahane buluyorsun erteleye erteleye yıllar geçiyor. Bu sefer kesin olarak randevuyu da aldığımda içimde bir korku ve ısrarla gitmemek için bir bahane uydurma isteği geldi. Oturup düşününce farkettim ki Allah korusun her hangi kötü bir şey çıkarsa sonuçlarda bununla yüzleşmeye cesaretim olmadığını farkettim. Genel bir kontrolden check-up dan kaçma nedenimin temelinde bu korku yatıyordu. Ama bir yanda da erken tanı diye bir şey var. Yine Allah korusun bir şey görülürse erken tanıyla hemen müdahale de edilebilir. Neyse artık bekar değilim. Kendime olan sorumluluğum dışında sorumlu olduğum bir eşim var. Ayrıca en önemlisi yarın bir gün sorumluluğun en büyüğü bir bebek sahibi olmak var. Bütün bu etkenler ve sorumluluklar bir araya gelince; bir ay önceden aldığım check-up randevumuz için eşimle birlikte hastaneye gittik.  Bütün tahlillerimizi verdik. Tabi yorucuydu zemin kata in, 3. kata kayıt yaptır, 2. kattan tüpleri al, 4 kata tüpleri ver... Son olarak EKG (kalp atış ritim kont. gibi birşey) ve Gögüs tomografisi kalmıştı.  Baktık bir kapının üzerinde EKG yazıyor. Ama kapı kapalı içeride bir hasta var. O çıkınca biz gireceğiz. Hiç sıra yok rahatız. Neyse kapı açıldı hasta çıktı. Dedim ilk ben gireyim. Girdim odaya. Birde ne göreyim. 1,70 boylarında sarışın bir bayan. (hemşire mi ? doktor mu? bilemiyorum artık) Beyaz, oldukça cüretkar göğüs dekolteli bir bluzun altına siyah beyaz mini mini bir etek. Benim gözler bi yerinden çıktı. Dedim nerede bu beyaz önlüklü saçı tepesinden toplu heşire nerede bu hemşireeeeeeee ? Seksi hemşire masasında bir şeyler yapıyor. Döndü bana "SOYUN" dedi. Nasıl dedim. "Üstünüzü tamamen çıkarıp uzanın" dedi. Neyse dediğini yapıyorum. O da bir sürü kablolu falan cihazlar çıkarıyor. Uzandım ben. " Allahım diyorum. Ben çıkınca eşim girecek bu odaya. Bu kadın ona da " SOYUN ve UZAN" diyecek. Bir sünger gibi bir şeyi ıslattı ıslak ıslak her yerime sürdü. bir takım cihazlar bağladı. Ama ben uçmuşum. Fantezi dünyasına geçiş yapmışım. Şimdi bu kadın eşimi de böyle ıslatacak mı elleriyle, Şu cihatları eşime takarken çok eğilmez inşallah laan her yeri görünür valla. Birde huyludur benim ki yaa. Şimdi bu cihazları takarken kocam gıdıklanır gülerse bu seksi hemşirede güler mi ki yaw?

Elime bir kalp grafiği çıkmış kağıt verdi "toparlanabilirsiniz, diğer hasta gelsin." Benim odadan bir çıkışım varmış ( daha sonra eşim anlatıyor) Eşim bir şeyler soruyormuş ben, cevap vermeyi bırak yüzüne bakmıyormuşum. Ben odadan çıktım ama Fantezi dünyasındaki kurgularımdan çıkamamışım anlaşılan. Neyse bir süre sonra eşim çıktı. Onunda elinde kalp grafiği olan kağıttan var grafiğin sonunda durum yazıyor. Eşim " benimkinde normal yazıyor ya seninkinde" diye sordu. Dedim benimkinde "kurgulanmış kıskançlığa bağlı  aşırı çarpıntı yazıyor." Biz gül gül öldük tabi. Halbuki kıskançlık huyum yok denecek kadar azdır. Ama bazen nedenini bilmediğim bir şekilde olayları kurgulayıp eşimide başrole koyuyorum maşallah :) Allaha şükür ki bu kurguları alıp gerçekmiş gibi eşime yansıtmıyorum. Ama çok komik oluyor vallahi. O gün bütün gün bunun geyiği döndü. Ben bir şey beğeniyorum biraz pahalı diyelim eşim bir duruyor " bak vallaha benim kalbim sıkışıyor bir EKG daha çektirmem gerekebilir" sağlık sözkonusu tabiki çektirebilir ama bir dahakine seksi hemşire yerine göbekli gözlüklü tonton doktor amca çekse daha iyi olur dimi?

12 yorum:

  1. hahahaa sen yine yisin ben orda durur eşimi çağırır hadi soyun yat der odadanda çıkmazdım gibi geldi şimdi bana:))))

    YanıtlaSil
  2. Alem kadınsın sen ya seninle ömür keyif içinde geçiyordur kesin ...seninleyken insanın kalbine falan bişey olmaz sen ömür uzatırsın karacacığım...ayrıyetten bence keşke bütün hastahanelerde öyle güzel hemşire ve doktorlar falan olsa ruhumuz güzelleşir :))

    YanıtlaSil
  3. :) Görselde cuk oturmuş valla,çok güldüm...

    YanıtlaSil
  4. Ay ay ay cook guldurdun bizi SayinKaraca:D Basliktan sona gelene kadar catladim meraktan; dekolteli EKG'de ne ola ki diye:D
    Yahu neresiymis bu, soyle de goturmeyeyim kocami:P

    YanıtlaSil
  5. :)))))Hepinize uzun ömür diliyorum♥

    YanıtlaSil
  6. :))
    insanın aklından her huylu huysuz şeytan geçiyor öyle anlarda :)))

    önemli olan sonu iyi olsun..
    böyle gülümsemek çok daha keyifli !

    Çok sevgiler.. güzellikler dilerim..
    nUnU

    YanıtlaSil
  7. Hahahaha :))) tatlım okurken nasıl güldüm anlatamam, yaşadıklarını harika bir şekilde anlatmışsın okurken o kaygı bana da bulaştı valla :)) insana arada nereden estiği belli olmayan bir kuruntu geliyor ama o an o durumun gerçekliğine %100 inanıyor kişi :)) ben de balayında resepsiyondaki kız için kurmuştum, olmaz ya şeytanın işi yok işte aklımıza bunları getiriyor :))



    http://gizliteras.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. merhabalar çokk güldüm ben bu posta:) iyi olmanıza sevindim takipteim sevgiler:)

    YanıtlaSil
  9. hhahaha cok güldüm <3


    sayin karaca, harikasin yaaa *_*

    YanıtlaSil
  10. hhaha cok alemsin cok güldüm:)) ama oyle bir hatunla kocanı soyun uzan vucuduna sunu sureyim versiyonlu yalnız bırakacak her kadın azıcık fantezi kurardı:D

    YanıtlaSil
  11. canim, tatil öncesi birakmis oldugun güzel yorumun icin cok tskler <3


    sevgiler
    civciv

    YanıtlaSil
  12. Çok güldüm ama bir yandanda hak verdim. Hiç kıskanmayan yoktur. Kadınsal algılarımız sanırım bazen çanları çalıp bizi böyle kurgulara itiyor :)

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...