25 Haziran 2013 Salı

Öyle Bir Döndüm ki Sormayın :)

Merhabalar Efendim 
Merhabalarrrr :)

Biliyorum, dur bilmiyorum bir bakayım... Hımm evet bloğuma yazmayalı tam olarak 2,5 hafta olmuş. En son yazımda sizlere, kardeşimin düğün davetiyelerini anlatmışım ve ortadan kaybolmuşum. Ondan sonra ne koşturmaca ne koşturmaca canlar, valla ne siz sorun ne ben anlatayım dicem ama merak etmeyin her şeyi anlatacağım :)
Şimdi öncelikle birkaç yazımda bahsi geçmiştir ki, bizim annemiz 10 sene önce melek oldu. Hal böyle olunca bende kardeşlerimin hem ablası hem annesi oldum. (Elimden geldiğince tabi ki...) Gel gelelim 3 yıl önce evin büyüğü olarak ilk ben evlendim ve yuvadan uçtum. Şimdi ise sıra kız kardeşime gelmişti. Bir yandan çeyiz hazırlıkları, bir yandan şehir dışından gelecek ve bir hafta kadar ağırlayacağım akrabaların hazırlığı.. Derken telaş had safhadaydı ki birden bire kendimizi Gezi Parkı Direnişinin içinde bulduk. Buraya yazamasamda twitter ve instagramdan beni takip edenler ne kadar aktif bir çapulcu olduğumu bilirler. Bu durumda gündüz işte, iş çıkışı akşam üstü kardeşimin hazırlıkları için koşturmaca hemen ordan #direngeziparkı #izmirdireniyor adıyla başlayan direnişe katılan halkımızın birlik ve beraberliği karşısında gazdan değil gururdan yaşaran gözlerle hemen her gece eşimle birlikte meydanlardaydık. Bu durumda bu kadar yoğun tempoda uyumaya en fazla 3 - 4 saat kakıyordu. İşte sevgili okuyucu bu yoğunluk sebebiyle bloguma iki buçuk ay kadar ara vermiş bulundum. Ama vallahi bomba gibi döndüm diyebilirim. 

Kız kardeşim, güzel memleketimiz İzmir’den Marmarise gelin gitti. Marmaris benim için büyük bir şans çünkü her yaz gittiğimiz için çok iyi bildiğim bir yer. Dünürlerimizde bizim 15 yıllık aile ahbaplarımız olunca insanın içi rahatlıyor. Yani anlayacağınız bizim yeni gelin Dilara ile damat Özgür küçüklük arkadaşı :) Düğün, ülkemizin  direniş günlerine denk gelince düğünde sırf eğlence yapmak olmazdı. Düğünümüz olsa bile direnişe hep destek tam destek :) Şöyleki çiftimiz tam nikah masasına oturdukları anda birisi “haydi arkadaşlar kaldırın pankartları” dedi ve işte ortaya bu kare çıktı. Alkış kıyamet koptu orda olmanız gerekirdi. Zaten bir yandan da alkışlayıp tezahürat yapacağım diye doğru düzgün çekemedim. Ama fotoğraf karesindeki anlam ortada :)
Şimdilik yokluğumun sebebini anlattım ve ufak başlıklar altında giriş yaptım. Müsaadenizle kınayı, gelin almayı, düğünü ayrı ayrı postlar olarak yazacağım. Beklemede kalın canlar. Yok merak etmeyin çok bekletmeyeceğim gün aşırı gelecek postlar. 

sevgiler,saygılar
efemmm

twitter: @SayinKaraca
instagram: @sayinkaraca

6 yorum:

  1. Bir ömür mutlu olsunlar inşallah canım,sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. çok hoş fikir yıllar sonra fotograflara bakınca cocuklarına anlatırlar :) umarım bızde guzel gunler goruruz ulke olarak, kardesıne bır omur boyu mutluluklar
    evleniyorumm.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gerçekten güzel oldu. Ben inanıyorum ki güzel günlerimiz olacak. Çünkü artık sessiz,kayıtsız değiliz. Çok teşekkür ederim ;)

      Sil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...