28 Mart 2013 Perşembe

Mat Oje Deneyimi

Mat oje deneyimini sonunda yaşadım. Ne zamandır aklımdaydı. Alayım alayım diyordum ama hep unutuyordum. Sonunda tek amaç mat oje almak şartlamasıyla kendimi attım kozmetik dükkanına :) Renkler arasında bir tane seçim yapmama gerekiyordu. Çünkü eğer memnun kalmazsam diğer renklerde elimde patlayacaktı. Bende tercihimi bordodan yana kullandım. 

İlk sürdüm. Bir baktım parıl parıl parlıyor. "Way üçkağıtçılar. Kandırdılar. Bune yaa böyle parıl parıl parlayan mat ojemi olur"diye söylenmeye başladım ki... Saniyeler içinde kuruyunca, söyle söyleyeyim ikinci tırnağıma sürerken bir önceki şıp diye kurudu. Bir baktım, parlaklık gitmiş yerine mat oje gelmiş. "Way arkadaş adamlar yapıyor" dedim hahaha :) 

Ben ne renk olursa olsun daha sağlam olur diye düşündüğümden her ojeyi iki kat sürerim. Bunu da iki kat sürdüm ama aslında tek sürüşte cuk diye renk oturuyor. Matlığını iki - üç gün koruyor. Ben üçüncü gün sildim. Silerken biraz zorluyor. Malum ben iki kat sürdüğüm için.. ama tek kat sürülse daha kolay çıkar eminim. 
Memnun kaldığım için diğer renklerini de gönül rahatlığı ile alabilirim. Artık. Kullanmak isteyenlere de öneririm. Kullanmak isteyenlere diyorum çünkü bazıları mat ojeyi beğenmiyor ve tırnakları takma tırnak gibi gösterdiğini söylüyor. Tercih meselesi tabikisi.. Ama ben ilk olarak siyahını alacağım ve parlak siyah ile mat siyah kullanılarak yapılan french var ya.. Hıhh işte ondan yapacağım :)) Sizinlede paylaşırım yapınca ;) Hadi sevgiler, saygılar, kokulu öpücükler benden size gelsin.


15 yorum:

  1. Bunun aynısını bende aldım ben tek kat sürdüm tek kat sürünce ilk gün çok güzel duruyor ama ikinci gün uçları beyazlıyor. en doğrusunu iki kat sürerek sen yapmışsın yani :)
    bide çatlayan ojelerden aldım ondada RIMMEL markasını tercih ettim ondada gümüş gri almıştım ondanda memnun kaldım bilgin olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demekki birgün sonra geçiyor kalıcı değil dedikleri tek kat içinmiş. Ben iki kat sürdüğüm için uzun süre kalmış :) Çatlayan ojeyide denicemm valla çok eğlenceli :)

      Sil
  2. çok güzel görünüyor...rengi de harikaymış...

    YanıtlaSil
  3. Mat kırmızının yeri ayrıdır makyaj çantamda, güzel bir öneri oldu bu, Becerikli Terziye katılıyorum ben de Rimmelin ojelerini kullanıyorum ve hep memnun kaldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kırmızının matı, parlığı, renk tonları farketmez kırmızının yeri her zaman ayrıdır gerçekten. Nedense kırmızı bence Kırmızı=Kadın odağını benimseten bir renk, çok dişi :) Rimmelin'i hiç kullanmadım vallahi merak ettim şimdi. Sizler memnun kaldıysanız güvenirim ve alır denerim.

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım. Fiyatıda 3,75 TL. Denemelisin ;)

      Sil
  5. golden rose u pek başarılı bulmadım ben hemen hemen 1 saat sonra falan normal oje gibi duruyordu :(

    semforever-semforever.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım sizde tek kat sürmüş olabilirsiniz. Ben iki kat sürünce hep mat kaldı. Ama sizin gibi yorum yapanları da çok duydum. Birde benim için iki kat dene olarmı :)

      Sil
  6. Merhaba arkadaşım seni izlemeye aldım ve söylemeden edemedim.Bu rengi çok beğendim ve eline çok yakışmış.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. süper olmuşş bende tek kat denedim ondan pek güzel olmadı sanırım ):

    YanıtlaSil
  8. abowww çok beğendim ben bunuuu!! hemen alıcam ;)

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...