2 Temmuz 2012 Pazartesi

Özge's Baby Shower

Yoğun ve koşuşturmacalı bir hafta sonunun ardından herkese merhabalar.
Bundan yaklaşık 7 ay önce; Boutique Accessories'ın sahibi sevgili dostumdan ilk "anne olacağının haberini" aldığım anda her şey başlamıştı. Kafamda lamba yanmış, gözlerimde yıldızlar parlamıştı. Aylardır her ayrıntısıyla ince ince uğraştığım Baby Shower etkinliğimizi dün gerçekleştirdik. Aylarca süren hazırlıklardan habersiz bir kaç saatliğine evinden ayrılan dostum, geri eve döndüğünde büyük bir sürprizle karşılaşmış oldu :) Bu büyük organizasyonda bana en büyük desteği bebeğin babası, sevgili dostumun eşi verdi. 24 saat yan yana olmalarına karşın haftalarca iki arada bir derede organizasyonun ayrıntıları için haberleştik ve her şeyi kusursuz bir şekilde planladık. 
Çok fazla ayrıntı içeren Baby Shower gününün altı çizilesi ayrıntılarını tek tek hazırlayacağım postlarda anlatacağım. Sizi merakta bırakmadan genel bir anlatımla başlamak istiyorum. 
Öncelikle Dostumun evini Baby Shower için özel olarak süsledim.
Özenle donatılan sofranın başında, 
gelen konuklarla toplu bir hatıra fotoğrafı çekildi.
Veee... Bebeğin anne  babası prensesleri Derin için ilk paslarını kesti :)
Derin bebeğimize gelen rengarenk cicili bicili hediyeler açıldı

Daha neler mi oldu :) Ohhhooo birbirinden güzel ikramlar yenildi, "Baby Shower Oyunları" için özel olarak hazırladığım oyunlar oynandı, bol bol fotoğraf çekildi, kahveler içildi, sohbetler edildi. Anlayacağınız anlatacak çooook şeyim var sizlere :) Cascanlı Capcanlı bir gün geçirdik. Çok uğraştım ama sevgili dostumun gözlerindeki o mutluluğu görmek her şeye deydi.
"Dostlar Candır. Benim Canım Özgedir :)"




3 yorum:

  1. Allah herkese senin gibi bir dost versin ne diyeyim:) harika görünüyor herşey, cicili bicili nasıl güzel olmuş ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Harika organize etmissiniz, her detay cok guzel cidden, ellerinize saglik. Gule gule gelsin Derin bebek : ) cok severim o ismi de. Bu arada yorumun icin cok tesekkurler, sen de cok guzel seyler paylasiyorsun, kontakta kalalim : )

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim Lila :) Hoşgeldin sen gelmeden ben sana kalıcı misafir olmuştum zaten ;) Takipteyim.

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...