3 Temmuz 2012 Salı

Baby Shower Soframız

Dün genel olarak bahsettiğim Baby Shower partimizin sofra ayrıntılarını paylaşmaya geldi sıra. Özenle tek tek servis tabaklarına dizilmiş tatlılar, tuzlular ve tabi ki Baby Shower'ın olmazsa olmazı günün anlam ve önemine uygun özel tasarım pasta ile cup cakeler... Bol fotoğraflı bir posta hazırmısınız?
İlk olarak cup cake'lerimiz... Daha sevimli olacağını düşündüğüm için minik minik olmasını istedim. Her birinin üstünde farklı simgeler var. Melek kanatları, bebek arabası, biberonlar, uyuyan bebekler... 
Bu harika cup cake ve pastayı yaptırmak için butik pastane arayışımda tanışmış olduğum "Pastafoni Butik Pasta Tasarım Atölyesi"nin sahibi İlknur hanıma buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Sofradaki pastayı ve cup cakeleri gören bütün misafirlerin gözleri şenlendi, ağızları tatlandı. Görüntüsü kadar mükemmel bir tada da sahip olan bu güzellikler günün özetiydi adeta :) Yaz aylarının keyfini sürdüğümüz bugünlere denk gelen Baby Shower partimizin pastasını çilek, kivi gibi yaz meyvelerinin tatlandırmasını istedim. Çikolatalı seçeneklerde çok iddialıydı tabi ki ama.. Dediğim gibi sıcak da ağır gelmesini istemedim. Konseptimiz pembe, beyaz ve sarı renklerden oluşuyordu. Pastanın üstüne bir adet pembe patik istedim.Çok süslü karışık bir temadansa sade ve şık olması tercihimdi. 
eee nede olsa bu güzel pasta günün yıldızları içindi. 
Derin'in anne ve babası :)
Sofranın ayrıntılarına biraz değinecek olursam, davetiye ve afişte kullamak üzere çizmiş olduğum dostumun çizgi film karakterini peçeteliklerde de kullandım. Böylece herkese tek tek söylemektense peçetelerin üzerinde "afiyet bal şeker olsun" diyen bir ev sahibi olmuş oldu :)  
Birde kelebekleri kesip tek tek pipetlere yapıştırdım. Hem masaya renk katmış oldu hemde kullanırken eğlenceli olacaktı. Ancak misafirler kullanmaya kıyamadı sanırım bütün gün masayı süslediler. Sevgili dostumda doğumdan sonraki bebek Mevludü için saklayacağını söyledi.
İşte arkadaşlar Baby Shower Soframızın ayrıntıları böyleydi. Ben çıkan sonuçtan, konuklar damaklarını şenlendiren sofradan, Baby Shower annesi Özgecim de sürprizden oldukça memnun kaldı.

"Bitti mi?" derseniz :) "hayır bitmedi" derim :) daha Baby Shower oyunlarından ve Baby Shower süslemelerinden bir kaç post daha yapacağım. 
Beklemede kalın ;)





11 yorum:

  1. hamile kalası geliyor insanın yahuuu ne tatlı şeyler bunlar böyle:) pipetler kıyılacak gibi değil valla çok uğraşmışsın bravo, tebrik ettim seni arkadaşın için çok emek vermişsin ömür boyu ayrılmayın;)

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşın ne kadar şanslı ki senin gibi düşünceli bir arkadaşı var.Kıskandım gerçekten,herşey öyle güzel kiiii,bende istiyorummmm :)
    Ellerine,emeklerine sağlık tatlım..

    YanıtlaSil
  3. Yeni Hayatcım, vallahi öyle özenince yapılsa ben çoktan yapardım ama bir durup düşününce :) tırsıyorum biraz. İşte böyle dostların bebekleriyle mutlu olurum. Allah hayırlısıyla isteyen herkese versin :)

    Sevgili Aktuelmodacımmmm :) Seni de yakınen takip ediyorum. Hamilelik sana o kadar yakıştı ki karnında bebiş büyüdükçe senin güzelliğine güzellik katıyor. Vallahi bire bir tanışıyor görüşüyor olsaydık ve en azından aynı şehirde olsaydık sana da bir Baby Shower düzenlerdim bende yalan yok, sürpriz çok :)

    YanıtlaSil
  4. süper bir sofra, süper tasarımlar ince detaylar ve süper bir organizasyon emeğine sağlık canım..herkese senin gibi bi arkadaş şart!! parti deyatlarını heyecanla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  5. Harika gorunuyor :)
    Yeni takipcinim sevgiler

    http://www.stylishtimes.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Ayy canım benim,düşünceli arkadaş,tekrar ellerine emeklerine sağlık :)))

    YanıtlaSil
  7. senin varlığın en güzel hediyedir dostlarına bence...ne kadar şanslılar senin gibi bir arkadasları oldugu için, kızım olursa Derin koymayı çok düşünüyorum bende o günler gelsinde bi belki fikrim değişebilir, belkide erkek olur...iklim değişir Akdeniz olur falan :)) bilemiyorum henüz ama bildiğim tek şey herşey harika görünüyor, fotograflar harika canım...

    YanıtlaSil
  8. Muhteşem muhteşem olmuş...Arkadaşın çok şanslı !

    YanıtlaSil
  9. çok beğendim, her şey ne kadar güzel olmuş ellerine sağlık. bebeğim olmadan baby shower yapasım geldi o derece :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah hayırlısıyla olurda canım daha güzellerini senin için yapacaklarına eminim ;)

      Sil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...