12 Ocak 2012 Perşembe

Pekte İyi Değil...


Yeni yıldan 12 gün gitmiş bile...
Bense yılbaşından bu yana hiç post gir(e)medim. Maşallah bu sene daha ilk gününden itibaren peş peşe sıkıntı bombalarını üzerime patlattı!!! Durayım da şu garip de bir yeni yıl coşkusu yaşasın. Biraz sevinsin biraz eğlensin... Yeni yılla yeni umutlara kapılsın, hayallere dalsın demedi. Allahın cezası sıkıntı bombaları birbiri ardına kafama kafama patladı. 
2 gün yıkıldım yerlere yataklara düştüm kendimi yedim bitirdim. 
3. gün kalk dedim KALK dik dur bakayım her şeyi halledeceksin. 
4. gün PaaaTTT bir başka bomba...
2 -3 gün yine yıkıldım yerlere yataklara düştüm kendimi yedim bitirdim. 
Sonra yine kalk dedim KALK dik dur bakayım her şeyi halledeceksin.
7. gün... yok yokk bitmedi arkadaş! nasıl bir garezi vardıysa bu yeni yılın bana " bi durayım da şu kızda bir kendini toparlasın bi ayağa kalsın" demedi. PaaaaTTTT yine orama burama patlattı.
Ruh gibi gezer oldum ortada. Beni gören dönüp bir daha bakıyor. Yüzümdeki anlamsız acıyı sıkıntıyı adlandıramıyor. Kireç gibi suratım, morarmış göz altlarım göreni korkutuyor. 
Hani hep denir ya iyi de kötü de geldi mi üst üste geliyor. Hakikaten öyle oldu dostlar. Ama sanmayın pes ettim. Yine ayaktayım. Arabeske verdim kendimi kafamın içinde Kibariye abla konser veriyor devamlı... Bakın hangi şarkıyı söylüyor: 
Ağladım gün geçmez. 
Ağlarım öfke ile... 
Çooookk kara kışlar gördüm 
Ben yine PES etmedim.
Çooookk kara kışlar gördüm
Ben yine YENİLMEDİM

9 yorum:

  1. hemen bugünden itibaren geçsin, gitsin, bitsin her ne ise seni bu kadar üzen/sıkan konu(lar)

    YanıtlaSil
  2. bir de şöyle güzel bir söz var onu paylaşmak isterim...her duruma uygun bence

    "Karanlık olan günlerde ümitsizliğe kapılmayınız. Girişi olan yerin çıkışı da vardır." demiş Joseph Addrison

    sevgiyle...

    YanıtlaSil
  3. Umarım herşey kısa sürede düzelir, seni üzen şey geçer gider.

    YanıtlaSil
  4. Ah Aynuurr ne güzel söylemiş Joseph sende ne güzel paylaştın benimle... Bende güç olduğu sürece o çıkışa dimdik gedeceğim!!

    YanıtlaSil
  5. Handecim hayatta iyi kötü herşey gelip geçiyor. Geçiyorda... Geçerkenden insandan bir şeyler alıp götürüyor. Nasıl isterdim umarsız duyarsız olmayı her şeye eyvallah diyip bir sigara yakmayı...

    YanıtlaSil
  6. o bombalar kendi kendine patlasın senden uzak olsun canım..
    bende meraktaydım nerelerdesin diye meğer neler neler olmuş..yak bir sigara, at o sıkıntıları çöpe, topla kendini herşey çok güzel olacak :)

    YanıtlaSil
  7. umarım tez zamanda aydınlığa çıkarsın şekerim...
    en son yazdığın nakaratı hep tekrarlaa, 'Çok kara kışlar gördüm, ben hiç YENİLMEDİM...'

    sevgiler

    darkolivee.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Cemre ve Darkolivee ZAMAN her şeyin ilacı insanı iyi kötü her şeye alıştırıyor. İçine sindirmene yardımcı oluyor. Benim en olumsuz yanım ilk anda kendimi çok fazla hırpalamam. Daha sonra toparlıyorum fakat kendi kendimi çoktan yıpratmış oluyorum. Şu an toparlama aşamasındayım. Daha mantıklı çözümler buluyorum yada bulmaya çalışıyorum.

    YanıtlaSil
  9. Tatlım benim, seni böyle üzen her ne ise en kısa zamanda geçmesini tüm kalbim ile diliyorum. Yazdığın satırları okudum, döndüm bir daha okudum ve çok üzüldüm. Bazen kötü başlar ama devamı çok güzel gelir, inşallah senin de öyle olacak bi tanem, bugün geçmiş 18 güne göre daha güzel ve yeni bir gün. Yaşanan ve seni üzen her ne ise geride kaldı. Her şey çok ama çok daha güzel olacak canım benim...

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...