5 Eylül 2011 Pazartesi

Bayram Dönüşü

Ohoooo ne kadar uzun zaman olmuş yazmayalı... Vallahi tatil öncesi çok yoğun bir çalışma temposuna girmiştim, Derken zaten 9 günlük bayram tatili geldi. Vallahi ne yalan söyleyim hiç ama hiç internete girmedim desem yeridir. Hayatımda ilk kez bir bayramı bu kadar boş geçirdim. Neredeyse bayramda yalnızdık. Babamlar kardeşlerim teyzemler görümcemler herkes tatile gitti. Sanırım ilk kez bir bayram sabahı babamın elini öpemedim. Bu nedenledir ki bayramın ilk sabahı biraz buruktum. Bütün tatili evde geçiren biri olarak paylaşacak fotoğrafımda yok :) Ahhh tüh yaa panpiş fotoğrafı çekebilirdim aslında bakın 13 saattir böyle uyuyorum. Bakın kahvaltı yaptım sonrasında da böyle şekerleme yapıyorum. Bakın kahve içtim şimdide böyle tembellik yapıyorum. :)) Fotoğrafa gerek yok ama dimi dinlenmek evde bu kadar huzurlu zaman geçirmek anlatılmaz fotoğraflanmaz yaşanılır :)
Veee bugün iş başı yaptık arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun :) Ama blogumu açınca birde ne göreyim sanırım bu benim bayram hediyem blog izleyicisi arkadaşlarım 80 değil 90 değil tamı tamına 100 olmuş :)

5 yorum:

  1. Güzel bir his değil mi,ben de 100 olduğumda deli gibi sevinerek blogumda duyurmuştum :)) umarım 200 değil 500 olur izleyici sayın tatlıcım :)

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldiniz..
    nice yüz izleyiciler olsun :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. daha nice nice 100ler olsun:)

    YanıtlaSil
  4. 39 değil 40 değil tam 41 kere maşallah:)

    YanıtlaSil
  5. Tatlım blogundaki yazıların verdiği keyif ve içtenliğin daha nice 100'leri hak ediyor :) Birlikte o günleri de görmek dileğiyle canım benim :))


    http://gizliteras.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...