7 Temmuz 2011 Perşembe

Panpiş in - Kanki Out

Panpiş Panpiş Panpişler,
Yooo yoo yooo... Sakin olun millet. Hilal Cebeci gibi pozlar yayınlayacak değilim. Çünkü kendisiyle panpiş kavramımız farklı. Hilal Cebeci Panpişleriyle uyurken, uyandığında, yatakta esnerken, babydoll'larını giyerken gibi fotoğraf kareleriyle fotoroman oluşturmakta. Gerçi ben Ayşegül Okulda, Ayşegül Ormanda, Ayşegül Parktayı tercih ederim. Örneğin bakınız şimdi aşağıdaki iki fotoğraf arasındaki 7 farkı bulun...
Bu camiyadaki insanların nasıl bir düşünce yapıları var gerçekten anlamış değilim. Yani gündemden düşmek bu insanlar için ölüm gibi bir şey galiba. "Gündemden düşmeyimde gerisi yalan" felsefesiyle yaşadıklarını sanıyorum. 
Bir yeteneğim yok, tutunacak bir dalım yok, ses yok, eş yok, dost yok... Ama dur bir dakika "fantazi" neden olmasın. Evrekaaaa. Kimseyede ihtiyacım yok gündeme gelmek için. Telefonun kamerasından kendi kendimi çekerim, twitter'a yüklerim. Al işte gündemdeyim. :) 
made in Hilal Cebeci Felsefesi

2 yorum:

  1. :D Haha ne güldüm yaa :D Çokk güzell yakalamışsın :))

    Sevgiler canım öpüyorum seni...

    YanıtlaSil
  2. Bi Panpiş muhabbetidir gidiyor ya anlamış değilim :S ! Allahım akıl ver sen bunlara,artık ne yapacaklarını ne söyleyeceklerini şaştılar !

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...