2 Mart 2011 Çarşamba

Hakkımızı Arıyoruz "Destek Verin"

 ** hobibox.blogspot.com ** un bloğunda yayınladığı 
BLOĞUMU GERİ İSTİYORUM konulu yazısına destek için lütfen bloğuna uğrayın, bloglarınızda duyurun... 

hobibox.blogspot.com yazarının yazdığı bilgilendirme yazısı:


Arkadaşlar az önce yine TTNET ile görüştüm, şu an için yok ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor, olursa da, sabaha kadar vaktimiz var diye düşünüyorum. Peki neye vaktimiz var, şu an bu yazıya mümkün olduğu kadar, erişebilenler, yazabilenler, kapanmaması ile ilgili  buraya "imza" niteliğinde yorum bıraksınlar. Sanıyorum bizlerinde hakları var, ben bu işin peşini bırakmayacağım. Bir kaç kişiden aldığım fikirler doğrultusunda anladım ki bizimde yapabileceklerimiz var, adalet tek taraflı bıçak değil. 18.000.000 kullnıcı blog sahibi var, ve ben yarından itibaren evde ki, digitürkü kapattırıcam, "bir kişi, bir kişidir" mantığı ile bakılıyorsa, bende "bir kişi" olarak müşetirisi olmaktan çıkıcam. Kontrolsüz güç, güç değildir, neden diyarbakır da bu davayı açtıklarını size söyleyim mi; çünkü orada "bilir kişi" yok, biliyorlar kararın hemen çıkacağını.

Bir kaç çürük yumurta yüzünden, herkesin cezalandırılması haksızlık. Benim sayfam açık olduğu sürece, buraya yazın ve imzanızı atın. Karşı dava yada hak aramak için szilerin bu desteğinize ihtiyacım var. Özellikle yurtdışın da yaşayan arkadaşlar, Türkiye deki arkadaşları adına bunu devam ettirebilirler. Önemli olan burda mağdur olduğumuzu belirtmek, haklarımızı savunmak, emeklerimize, zahmetlerimize sahip çıkmak. Ne demişler "HAK VERİLMEZ, ALINIR" amacımız, kanunsuzluk değil, kanunlar çerçevesinde doğruyu bulmak, haklarımızı korumak. Hepimiz birlik olursak bunu başarırız. 

Haydi bakalım kalem tutan eller iş başına. Lütfen herkes duysun, duyursun, paylaşsın, anlatsın, buradaki talepler belge niteliğinde değerlendirilecek.

(işe bakın kendimce protesto edicem ama, gsm hattım Turkcell, hesabım Yapı Kredi Bankasında, ve evde Digitürk var, ve üçünün de sahibi aynı; Mehmet Emin Karamehmet!!!)

"BLOGUMU GERİ İSTİYORUM"

1 yorum:

  1. bu kadar masum insanın günahi ne birileri söylesin bize.!! bu ülkede elini kolunu sallayarak katiller gezerken güzel ve mantıklı olan herşeyi paylaşan blogculardan ne istiyorsunuz.Suçumuz ne?? paylaşmakmı? hakkımızı istiyoruz EMEĞİMİZE GEREKEN SAYGIYI İSTİYORUZ...

    YanıtlaSil

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...