30 Aralık 2011 Cuma

Yeni Yıl Kutlaması

Malum yarın 31 Aralık Yılbaşı
Herkes de yoğun bir koşuşturmaca hakim olacaktır. 
Aynen bende olduğu gibi...
Olur da yarın internete giremezsem diye 
Siz sevgili arkadaşlarımın Yeni yılını 
En içten dileklerimle kutlayayım dedim.

Coca Cola ile YeniYıl

CocaCola ile yeni yıl bir başka güzel vallahi yaaa... 
Reklam kampanyalarıyla insanı kalbinden vuruyorlar. 
Bu kadar başarılı swot analizi yapan bir şirket hada görmedim :) 
sağlıklı olup olmadığı tartışılır tabi ki ama...
İyi ki reklam filmlerin var Coca Cola :)


Yeni umutlarla her güne başla,
Bazen kaybettim sanırsın,
Bazen de zorlaşır zaman, sevgiden kaybolmayan, hadi gülümse
Her yeni yıl senin için yeni bir umut, bir arada artar mutluluk
Elele artar mutluluk






Yılbaşı Kartları

Bu yılbaşı öncesi dedim ki, 
Şehir dışında yaşayan arkadaşlarımıza küçük bir sürpriz yapayım. Her birine yeni yıl kartları yollayayım. Malum artık her şey sanal :) Çokta gezip kart arayacak vaktim yoktu. Bakındığım yerlerde de güzel kartlar yoktu. Dedim neden aranıyorum ki. Oturup kendim tasarlayayım. Bir güzel geçtim bilgisayar başına. Biraz şöyle biraz böyle derken yapmış olduğum kartpostalı gittim ve bastırdım. 
Sonra bir güzel zarflarına yerleştirdim. Zarfın üstene bilgileri yazarken içimde kıpır kıpır oldu yahu :) çok güzel bir duygu... Ne yazık ki yıllar olmuş bu duyguyu tatmayalı... Sonra PTT ile gönderdim birer birer... Konya - Çorum - Ankara... Her şehre zarfla birlikte mutluluk, umut, özlemde beraberinde gitti. Tabi ki bu gelişmelerden habersiz arkadaşlarım işten eve döndüklerinde faturalardan başka bir şey görmedikleri posta kutularında benden gelen mektupları gördüklerinde şok olmuşlardı :) Onlardan gelen mutluluk verici teşekkür telefonlarıyla ben yıla çok çok çoookk mutlu giriyorum. İyiki varsınız. Canım arkadaşlarım. Aramızdaki mesafeler ne kadar uzak olursa olsun kalplerimizin bir olduğunu biliyorum. Egenin İncisi İzmir'den kucak dolusu sevgiler size ve tabiki mis kokulu öpücükler hahahaha :)

28 Aralık 2011 Çarşamba

Yılbaşı Hediyesi

Yılbaşına sayılı günler kala Stil Direktörü ve Fashionbypride işbirliğiyle mükemmel hediyeleri kazanmak istiyorsanız buraya tıklayın lütfen 

27 Aralık 2011 Salı

Boutique Accessories 3

Boutique Accessories'ın sahibi Sevgili arkadaşım 2011'in son ayına bomba gibi bir koleksiyonla girdi. Birbirinden şık ve özel tasarım kolyelerin bazılarını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Boutique Accessories'ı daha yakından takip etmek için blogumun sağ tarafındaki Boutique Accessories reklamına tıklayabilirsiniz.


Boutique Accessories 2

Boutique Accessories'ın sahibi Sevgili arkadaşım 2011'in son ayına bomba gibi bir koleksiyonla girdi. Birbirinden şık ve özel tasarım küpelerden bazılarını sizlerle paylaşmak istiyorum.

Boutique Accessories'ı daha yakından takip etmek için blogumun sağ tarafındaki Boutique Accessories reklamına tıklayabilirsiniz.


Boutique Accessories 1

Boutique Accessories'ın sahibi Sevgili arkadaşım 2011'in son ayına bomba gibi bir koleksiyonla girdi. Birbirinden şık ve özel tasarım bilekliklerden bazılarını sizlerle paylaşmak istiyorum.
Boutique Accessories'ı daha yakından takip etmek için blogumun sağ tarafındaki Boutique Accessories reklamına tıklayabilirsiniz.

26 Aralık 2011 Pazartesi

2012'den İsteklerim

Hooo Hooo Hoooo
Bende oturdum düşündüm taşındım ve 
Yeni yılda neler istiyorsam hiç çekinmeden istedim de istedim :)

1- Tabikisi her şeyin başı SAĞLIK ilk isteğim :)
2- Evlilikle beraber nasıl olduğunu vallahide billahide anlamadığım kilolarımdan kurtulup ideal kiloma geri dönmek istiyorum. Tamam, kendimi bildim bileli victorianın melekleri gibi içine kaçmış bir göbeğim yok. Benim göbişim sağ olsun ayvamıdır armutmudur öyle.
Babama diyorum ki:
“yaa baba bu göbek bizim sülalede genetik mi?”
“Tabi yavrum onunda etkisi olabilir ama senin bebekliğinden beri göbeğin hep vardır.”
“Nasıl ya :/” :)
Tabi evlilikle beraber kilo alanlar kervanına bende katıldım. Bünyeme su içsem yarıyor diyeceğim inanmayacaksınız :) Neyse işte ikinci olarak ideal kiloma dönmek istiyorum.
3- Evimizin giriş bölümüne yani hole özel bir ayakkabılık yaptıracağız. Bence bir ayakkabılık çizmek ve yaptırmak bu kadar uzun zaman almamalı dimi kocacııımmm :) Yeni yılla birlikte onu da biran önce yaptıralım derim ben :)
4- Şu yılbaşı piyangosu olayında amortinin ötesinde bir kazanç elde etmek istiyorum yahu :) Her sene her sene azimle aldığımız üçer beşer piyango biletleri yerine, bunca yıldır bu kadar istikrarlı bir birikim yapsam kendi çapımda bir ikramiye biriktirmiş oldum herhalde. Tabikisi “damlaya damlaya göl olur” atasözümüz doğruysa :)
5- Ayakkabı, çanta, kıyafet olayına hiçççç girmeyim isterseniz :) Kıssadan hisse piyasada son moda ne var ne yoksa hepsi benim olsun istiyorum. Anaaa ne gülüyorsunuz bee :) İsteyenin bir yüzü, vermeyen noel babanın iki yüzü demişler :)
6- Tamam, telefonum dokunmatik falan filan ama insaf yani artık dokunmatiklik özelliğini yitirdi.  telefon ekranında duran saati bir köşeden bir köşeye vura vura götürüyorum siz düşünün artık. Kız kardeşimin yeni aldığı beyaz Blackberry 9800 çok mükemmel bir şey bana da nasip olsun :)
7- Ah birde cesaret istiyorum. Hem de ne için biliyor musunuz? Memnuniyetsiz olduğum küvetimi değiştirmek için, banyoda girilmesi gereken tadilat – inşaat için :) nasıl gözümde büyüyor aşağı yukarı 10 sürüyormuş. Kim nasıl ne vakit durur o inşaatın başında! Haksızmıyım? En sonunda banyosu süper olan bir ev bulacağım taşınacağım. Bir yeri yaptırmak yerine taşınmak mı? Deli misin? Demeyin inşaat 10 gün - taşınmak 2 gün sürüyor :) yok yok şaka bir yana yeni yılda fırsat ve cesaret bulup banyomu yaptırmak istiyorum.
8-   İşti güçtü derken canım arkadaşlarımı çok ihmal ettim. Hepsiyle doya doya vakit geçirebileceğim günler olsun yeni yılda ;)
9- 2012 yılında ay , kerkür, Venüs, yıldızlar… hepsi hangi açıya hangi yöne dönüyorsa dönsün. Bu dönüşler benim iş hayatımı olumlu yönde etkilesin. Benim uğraşlarım, çalışmalarım ve başarılarımla birleşsin. Çünküüü yeni yılda yeni bir TERFİ daha İS – Tİ – YO – RUMMM :)
10-Anneannem her zaman derki : “ Allahtan bir şey isteyeceğin zaman yarım yamalak isteme tam istemesini bil. Allahın boş vaktine gelir. Dileğin olacak olur! Yarım yamalak değil tam olsun :)” Bu sebepten pembe panjurlu kutu gibi bir ev değil…
Mümkünse 4+1, 2 banyolu, kocamaaan, içinde böyle süper dizayn edilmiş raflar bulunan  bir giyinme odası olan, bahçeli bahçesinde havuzu olan, içinde aynı bugünkü mutluluğumuzla yaşayabileceğimiz bir EV istiyorum :)
11-Allahım Allahım az daha unutacaktım. Neyimi? Tabikisi işim sebebiyle çok çok çok ihtiyaç duyduğum Apple Mac Book Pro 17inç bu sene artık benim olsunnnnn!!!
12- Hadi bakalım sona geldik. Olmuşken son olarak birde BMW X6 benim olsun :)

Not: Hiç bir zaman listeye sokmayacağım kalıplaşmış temel bir temennim ise...
Eşimle her geçen gün artan sevgimizin bir ömür boyu sürmesidir :)

Yeni yıl
Yeni yıl
Yeni yıl
Yeni yıl
Sizlere Kutlu Olsun
Yeni yıl
Yeni yıl
Yeni yıl
Yeni yıl
Bizlere Mutlu Olsun

2011'in son haftasına girdik :)
Herkese iyi bir hafta diliyorummm :)

20 Aralık 2011 Salı

2012 Takvimleri

Yeni yıla girmemize sayılı günler kala sizlerle 2012 takvimlerini paylaşmak istedim. Hepsi yüksek çözünürlükte. Üstüne tıklayarak takvimi büyütüp masaüstünüze kaydedebilirsiniz. Daha sonrada beğendiklerinizi renkli yazıcınızdan mümkünse 160 gr kalın kağıda çıktı alabilirsiniz.


Ben ofisimdeki panomu şimdiden yılbaşı için süsledim.
 En üste yeni yıl çubukları mı denir artık onlardan sıraladım. 
Sol köşeye yeni yıl ağacımı yapıştırdım.
Sağ köşeyede en üsteki takvimden çıkartıp astım.
Yok canımmmm yeni yıla ofisimde girmeyeceğim tabikisi :) 
Ama ofiste, evimden daha fazla vakit geçirdiğim için
yılbaşı ruhunu ofiste de yaşatayım dedim :)


16 Aralık 2011 Cuma

Kırmızı Ruj





Kullanımı Cesaret İsteyen...

Sürülmesi Zor Olan...

Kadınlığı Bir Adım Öteye Taşıyan...

Kırmızı Ruj








Küçüklüğümden beri en çok özendiğim şey Kırımız Ruj ve Sarı Bukleli saçlar :) Vallahi esmer olduğumdan mıdır nedir bilmiyorum her zaman içimde olan bir istektir. Üniversite yıllarında amann içimde kalmasın diyerek bir yıl kadar sarı yaptım saçlarımı :) Yok yok nasıl olduğunu ne siz sorun ne ben anlatayım. Neyse hevesimi aldım. O gün bugündür bir dahada boyatmadım. Ama kırmızı ruj arada sırada aklımı çeliyor. Elimde pek alışkın olmadığı için dudağımda düzgün durması için uğraştırıyor biraz. Bugün msn kadında gezerken "kırmızı ruj nasıl sürülür" diye bir yazı gördüm. Bana yardımcı oldu vallahi belki sizde okumak istersiniz ;) 

Kırmızı Ruj Nasıl Sürülür?
Kırmızı ruj sürerken, dağılmasını önleyebilmek için önce bir kat nemlendirici kullanarak dudak hatlarınızı belirginleştirin.

Kırmızı ruj sürerken, dağılmasını önleyebilmek için önce bir kat nemlendirici kullanarak dudak hatlarınızı belirginleştirin.

Eğer tüm dikkatinize rağmen kırmızı ruj dağıldıysa; temiz bir kulak temizleme çubuğunu makyaj temizleyici kreme batırıp fazla ruju temizleyin.

Makyajınızda kırmızı ruj kullandığınızda göz makyajınızı ve yanaklarınıza sürdüğünüz allığın miktarını en aza indirin.
Dudaklarınızın daha ilgi çekici ve daha dolgun görünmesini istiyorsanız, kırmızı ruj sürdükten sonra sadece üst dudağınızın ortasına şeffaf renkte dudak parlatıcısı sürün. Dudaklarınızın ışıltıyla parlayacaktır.

Günlük hayatta kırmızı ruj seçimini mat renkli olanlardan yana kullanın. Göz makyajınızda ise krem ve bej renkte farları tercih edebilirsiniz.

Rujunuzu kalıntı bırakmadan temizlemek istiyorsanız, makyaj mendillerini kullanabilirsiniz. Temizlemeden sonra dudaklarınızdaki nem oranını korumak için yoğun nemlendirme sunan dudak balmlarını kullanabilirsiniz.



Bunlar da ilginizi çekebilir:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...